Принц Хари: Някои членове на британското кралско семейство си легнаха с дявола, за да реабилитират имиджа си

  • 09 януари 2023 06:31

  • 8327
  • 2
Принц Хари: Някои членове на британското кралско семейство си легнаха с дявола, за да реабилитират имиджа си
© gettyimages
Слушай новината Слушай новината

Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), заяви, че е направил публично достояние разрива си с британското кралско семейство и е предприел медийна офанзива, за да се опита да помогне на монархията и да промени медиите, предаде Ройтерс, цитирани от БТА.

В първото от поредица телевизионни интервюта, излъчено вчера преди представянето на мемоарите му, Хари обвини членовете на семейството си, че са си легнали с дявола - таблоидната преса - за да очернят него и съпругата му Меган и да подобрят собствената си репутация.

Той заяви за британската телевизия Ай Ти Ви, че е напуснал Великобритания със семейството си и е отишъл в Калифорния през 2020 г., "страхувайки се за живота ни", и заяви, че вече не може да познае баща си и по-големия си брат Принц УилямПринц УилямУилям Артър Филип Луи Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Кембридж (на английски: William Arthur Philip Louis) е член, престолонаследника.

Принц Хари: Вземах наркотици и злоупотребявах с алкохол

"След много, много години лъжи, които бяха изречени за мен и семейството ми, идва момент, в който, връщайки се към отношенията между някои членове на семейството и таблоидната преса, тези някои членове решиха да си легнат с дявола... за да реабилитират имиджа си", каза той.

"В момента, в който това реабилитиране е в ущърб на другите, на мен, на другите членове на моето семейство, тогава тегля чертата", добави той.

В интервюто за Ай Ти Ви Хари повтори и доразви обвиненията, които двамата с Меган отправиха, откакто се отказаха от кралските си задължения - че кралските особи и техните помощници не само не са ги защитили от враждебната и понякога расистка преса, но и активно са пускали истории за тях чрез анонимни източници.

Калина Христова
8327 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Blue Thistle

2023.01.09 | 07:18

2
Навсякъде висят банери “Не на расизма”, а момчето разкостиха заради жена му, която дори не е ярък представител на африканската раса
Хаха

2023.01.09 | 07:04

1
А ти си легна с чернилкада подобри расата глупак

Добави коментар

Водещи новини