Скандал около смъртта на кралицата

  • 27 септември 2022 13:57

  • 11243
  • 2
Скандал около смъртта на кралицата
© Getty Images, архив
Слушай новината Слушай новината

Източник на вестник "Сън", близък до кралското семейство, каза, че в деня на смъртта на кралица Елизабет II принц Хари е имал сериозен конфликт с баща си заради Меган Маркъл: крал Чарлз III помолил най-малкия си син да не взема жена си със себе си в Шотландия.

Всичко по темата:
Смъртта на кралица Елизабет II и новият престолонаследник 203

"Вероятно заради кавгата с баща си принц Хари изпусна самолета и нямаше време да се сбогува с баба си - той пристигна в Балморал час и половина след съобщението за нейната смърт. Същия ден баща му го покани да вечеря в Биркхол, имението на Чарлз III, с участието на кралицата консорт Камила и принц Уилям. Вместо това Хари вечеря с принц Едуард, съпругата му графиня Софи от Уесекс, и принц Андрю, преди да вземе първия полет за Лондон. Хари беше толкова зает да получи разрешение да доведе Меган в Балморал, че изпусна полета. След това той бил толкова бесен, че отказал да вечеря с баща си и брат си. И той напусна Балморал при първата възможност, за да хване първия полет обратно за Лондон", разказва той.

Въпреки това принц Хари по-късно се присъединил към семейството си на траурните събития. Той, Меган Маркъл, заедно с принца и принцесата на Уелс, Уилям и Кейт Мидълтън, разгледаха цветята и подаръците, донесени в памет на кралицата.

Принц Хари готов с отровно отмъщение за Чарлз III и Камила

По-късно обаче избухва нов конфликт между принц Хари и баща му – този път за титлите на децата му Арчи и Лилибет. Внуците на управляващия монарх автоматично получават титлите принц и принцеса. Крал Чарлз III се съгласи децата на принц Хари и Меган Маркъл да носят тези титли, но Арчи и Лилибет не получиха титлите "Техни кралски височества".

Теодора Павлова
11243 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
kakwo

2022.09.27 | 20:53

1
какво ни занимавате с тия?/? вадете гилотината и им режете главите. да живее републиката, да живее демокрацията.
Кики

2022.09.28 | 03:47

2
Евала Чарлз! Тъпака е Хари, той довлече тоя демон в семейството!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини