Принц Хари готов с отровно отмъщение за Чарлз III и Камила

  • 15 септември 2022 18:09

  • 37145
  • 3
Принц Хари готов с отровно отмъщение за Чарлз III и Камила
© Getty Images, архив
Слушай новината Слушай новината

Хора от обкръжението на крал Чарлз Трети са силно притеснени от предстоящата книга на Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), поради опасения, че в нея ще има неприятни коментари за Камила, пише "Daily Mirror".

Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), написа мемоари, които трябва да бъдат публикувани по-късно тази година, и ще бъдат "разказ от първа ръка за моя живот, който е точен и напълно правдив", информира изданието. Въпреки това, бившият водещ на "Good Morning Britain" Пиърс Морган, твърди, че близките на 73-годишния Чарлз "са абсолютно уплашени" от издаването на книгата.

Ето кои актьори ще играят Уилям и Кейт в "The Crown"

"Едно от доверените лица на Чарлз ми каза преди няколко месеца, че в двореца много се страхуват от книгата, опасявайки се, че тя бъде пълна с нови отровни твърдения и те ще са насочени предимно към съпругата му Камила, като някакво отмъщение за ролята й в разпадането на брака на родителите на Хари. Този разговор, разбира се, беше преди кралицата да умре и когато Чарлз беше просто принц на Уелс", заявява Пиърс пред "New York Times".

Журналистът, който беше доста шумен в критиките си към Принц ХариПринц ХариПринц Хенри Чарлс Албърт Дейвид Маунтбатън-Уиндзор, херцог на Съсекс (на английски Henry Charles Albert David), и Меган МаркълМеган МаркълМеган, херцогиня на Съсекс (на английски: Meghan, Duchess of Sussex), родена Рейчъл Меган Маркъл (на английски:, добави, че след смъртта на кралицата миналата седмица излизането на книгата сега ще бъде "опустошително" за крал Чарлз. И добави:
 "Но сега той е крал, а Камила е негова кралица консорт и всяка подобна атака, идваща от собствения син на новия монарх, ще бъде супер неприятна".

Принц Хари с емоционални последни думи към Елизабет II

37-годишният херцог на Съсекс разкри за разрива си с баща си в интервюто си с Опра Уинфри миналата година, където каза, че се чувства "наистина разочарован" от татко си: "Той знае какво е болката. Разбира се, че винаги ще го обичам, но се случиха неща, които нараняват, и един от приоритетите ми е да се опитам да се справя с тях". Баща и син се събраха сред интервюто първо за погребението на принц Филип, а после и за юбилея на кралицата. Чарлз показа хубаво отношение към Хари и Меган в първата си кралска реч след смъртта на кралицата. Той каза, че иска да "изрази любовта си към Хари и Меган, тъй като те продължават да градят живота си в чужбина". След това Хари върна услугата, като спомена баща си, в прощалните думи към баба си, покойната кралица. В изявление, споделено на уебсайта на двойката "Archewell", Хари написа: "Сега отдаваме почит на баща ми в новата му роля на крал Чарлз III".

Междувременно Пиърс призова Хари да "скъса доходоносния си договор" с "Penguin Random House" и "анулира книгата", за да може хората да повярват, че той наистина иска да се отнесе добре с баща си.
 "Ако не разбира защо, трябва да провери "чест" в речника и да открие, че това означава да покажеш "безусловно уважение", "да цениш и имаш добро отношение" и "благоговение", смята още Пиърс.

Принц Хари и Меган готвят удар за крал Чарлз III
Други източници обаче твърдят, че Хари е "настоявал" мемоарите му да бъдат публикувани през ноември. Говорейки за "Dan Wootton Tonight на GB News", кралският експерт Том Бауър заяви: "Тази вечер ми казаха, че Хари настоява книгата му да бъде публикувана през ноември - това е удивително. Очевидно издателите не са много сигурни, но Хари смята, че ако не я публикуват, нарушават договора", пише "Блиц". 

Последвайте канала на

Теодора Павлова
37145 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Промит мозък

2022.09.15 | 20:02

3
Пари оска кака
Слава на РУСИЯ!!!

2022.09.15 | 19:29

2
Ще ги припикае сигурно.

2022.09.15 | 19:17

1
тия туртеи са се размножили като зайци

Добави коментар

Водещи новини