Кралица Елизабет II отново наруши коледната традиция заради СOVID-19

  • 25 декември 2021 14:06

  • 3795
  • 3
Кралица Елизабет II отново наруши коледната традиция заради СOVID-19
© Getty (архив)
Слушай новината Слушай новината

Британската кралица Елизабет IIЕлизабет IIЕлизабет II (на английски: Elizabeth II), пълно име Елизабет Александра Мери (Elizabeth Alexandra Mary) е кралица и за втора поредна година и отново заради СOVID-19 нарушава традицията да прекарва Коледа в имението Сандрингам, графство Норфолк, предаде БНР

Миналата година държавният глава на Обединеното кралство също остана в Уиндзор със съпруга си принц Филип и персонал. Херцогът на Единбург обаче почина на 9 април на 99 години и това ще бъде първата Коледа за кралицата без нейния съпруг от венчаването им през 1947 година.

  Днес в Уиндзор Елизабет IIЕлизабет IIЕлизабет II (на английски: Elizabeth II), пълно име Елизабет Александра Мери (Elizabeth Alexandra Mary) е кралица и със сигурност ще бъде в компанията на сина си принц Чарлз и съпругата му Камила Паркър-Боулс. Все още не е ясно дали другите ѝ двама синове – принцовете Андрю и Едуард - ще се присъединят, но по всяка вероятност това ще стане, тъй като те живеят наблизо.

Дъщеря ѝ принцеса Ан в момента е в самоизолация, тъй като съпругът ѝ Тим Лоурънс е с положителен тест за коронавирус.

Британската кралица присъства на кръщене на две от правнучетата си

От Бъкингамския дворец не съобщиха подробности за традиционното коледно послание на кралицата, което ще бъде излъчено в 17 часа българско време, но има информация, че то ще бъде много лично в годината, в която тя загуби съпруга си.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3795 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Вагинир Пути

2021.12.25 | 16:57

3
Руски ку рос муци Идиоти назначени от кремъл серат на българщината ВСЕ ПО УСЪРДНО ЛИЗАНЕ НА ОСРАНИТЕ РУСКИ ГЪЗОВЕ...ОТ ВЕКОВЕ И ЗА ВЕКОВЕ...ВСЕ ТАКАААА ДО КРАЯ НА МОСКВААААА...АМИН,ДАЙ БОЖЕ!!!...ВСЕ ПО УСЪРДНО ЛИЗАНЕ НА ОСРАНИТЕ РУСКИ ГЪЗОВЕ...ОТ ВЕКОВЕ И ЗА ВЕКОВЕ...ВСЕ ТАКАААА ДО КРАЯ НА МОСКВААААА...АМИН,ДАЙ БОЖЕ!!!...

2021.12.25 | 15:07

2
Рептилите ще пребъдат.
Кольо

2021.12.25 | 14:37

1
Бабе, другата година идвам да ми омесиш тесто и да ми опържиш мекички.

Добави коментар

Водещи новини