Ева Майдел към Урсула фон дер Лайен: Научи ли ЕС урока си от бежанската криза от 2015?

  • 16 септември 2021 09:52

  • 480
  • 1
Ева Майдел към Урсула фон дер Лайен: Научи ли ЕС урока си от бежанската криза от 2015?
© ПП ГЕРБ

„Научи ли Европейският съюз урока си от бежанската криза от 2015 до 2017?Забравихме ли какво ни причини тя? Забравихме ли страховете, които тя всели в нашите общества? Не трябва да допускаме при следващ мигрантски натиск гранични държави като България, Гърция, Кипър да се оправят сами и да нямаме ясен и работещ план кои мигранти приемаме и как ги разпределяме в ЕС“, Това беше въпросът на българския евродепутат Ева МайделЕва МайделЕва Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по (ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в/ЕНП) към председателя на Европейската комисия Урсула фон дер ЛайенУрсула фон дер ЛайенУрсула фон дер Лайен – германски лекар и политик (по баща Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е по време на Годишната реч за състоянието на Съюза на 15 септември 2021 г. в Европейския парламент в Страсбург.

„Това, че от няколко години натискът по границите ни е слаб, не означава, че проблемът е решен. Напротив, след случилото се в Афганистан и последствията, които ще има за целия регион, нашите ненаучени уроци могат да се окажат провал за Европа. Нужно е ЕС да намери спешно механизъм за равномерно разпределение на тежестта при нова мигрантска вълна“, заяви още Ева МайделЕва МайделЕва Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по по време на изказването си в пленарната зала.

Евродепутатите от ГЕРБ в писмо до ЕП и ЕК: Служебното правителство действа като предизборен екип на президента
Според нея Европейската агенция за гранична и брегова охрана Фронтекс трябва да получи повече правомощия за действие и възможност за незабавно разполагане на човешки ресурс, когато страна-членка на ЕС потърси помощ.

 

Теодора Александрова
480 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
смесването

2021.09.16 | 11:29

1
смесването на населения, култури, етноси и религии в една империя накрая завършва с войни и кланета. за това е хубаво да се учи история. примерите са безбройни. последните познати нам са ссср и османската империя.

Добави коментар

Водещи новини