Гръцкият премиер към преподавателите: Ваксинирайте се!

  • 22 юли 2021 16:50

  • 650
  • 2
Гръцкият премиер към преподавателите: Ваксинирайте се!
© Getty (архив)

Гръцкият премиер Кириакос МицотакисКириакос МицотакисКириакос Мицотакис – гръцки икономист и политик. Мицотикис е роден  в Атина на 4 март 1968 г. призова преподавателите в училищата и университетите да се ваксинират срещу COVID-19, написа атинският в. Катемерини.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 25426

"От тази трибунала апелирам към работещите на всички нива  в образователната сфера да се имунизират. По този начин ние ще можем да отворим вратите на училищата и университетите и стартираме образователния процес нормално", каза още министър-председателят на форум за психичното здраве, организиран от правителството на южната ни съседка и Световната здравна организация (СЗО).

Мицотакис също посочи, че ако един учител в начално училище се разболее, то образователната институция ще трябва да затвори врати за две седмици. "Това пропуснато време ще се отрази много негативно върху бъдещето на нашите деца", посочи още той.

По-рано кабинетът в Атина реши да въведе задължителна имунизация за всички, които работят в системата на здравеопазването, както и да бъде ограничен достъпът до хостели и нощни заведения за неваксинираните.

Постановлението на правителството запали протести в Атина и Солун.

Гърците се разбунтуваха срещу задължителната ваксинация, не искат Бил Гейтс да ги чипира

 

Всичко по темата:

Повече за Коронавирус

corona
Валери Зайцев
650 2

Свързани новини

Свързани видеа

Коментари 2

Добави коментар

2021.07.22 | 23:21

2
преподавателите да научат децата, че премиера им е фашист и е много тъп

2021.07.22 | 17:31

1
Дръжте се гърци, изринете глобалистите. Абсурд върху абсурда. Окопатори - спасители, громете ги, плана им се руши, ти мислеха, че всички с песни и танци ще влезнат в капана.

Добави коментар

Водещи новини