Психар убил френските жандармеристи

  • 23 декември 2020 09:48

  • 15512
  • 2
Психар убил френските жандармеристи
© Getty (архив)

Мъж с психични отклонения е виновен за убийството на тримата жандармеристи, станало в централната част на Франция, предаде Би Би Си.

Екипът на министерството на вътрешните работи е получил сигнал за домашно насилие в село Сен Жуст. Когато  пазителите на закона са се доближили към жилището, 48-годишният мъж е открил огън по тях.

Трима членове на жандармерията са убити в Централна Франция

 

"Вследствие на стрелбата са загинали двадесет и една годишният Арно Мавел, четиридесет и пет годишният Сирил Морел и Реми Дюпои (на 37 години)", това е казал вътрешният министър в Париж Жералд Дарманен, който е изказал своите съболезнования на близките на убитите.

Ръководителят на силовото ведомство е потвърдил информацията за ранения жандармерист. Министърът не е разкрил самоличността на пострадалия, но посочил, че е нямало опасност за живота му. "Служителят е получил прострелна рана в крака. Нашите действия продължават", е казал още Дарманен.


Министърът също е разказал, че жената, подала сигнала, е била спасена. Той обаче не е разкрил подробности около нейната самоличност.

Според наличната към този момент информация четиридесет и осем годишният мъж е имал и проблеми със съда. Той е бил викан пред магистрати по дело за попечителство над деца.

 

Валери Зайцев
15512 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Kvo

2020.12.23 | 10:38

1
Veche na geroite. Psihari li im vikame??ujas sram
до този отгоре

2020.12.24 | 22:25

2
ЛЕЧЕНИЕ! СПЕШНО ЛЕЧЕНИЕ, ПСИХО!

Добави коментар

Водещи новини