Българските евродепутати с поредна победа срещу „зелените еколози“

Българските евродепутати защитиха изграждането на автомагистрала „Струма“ през Кресненското дефиле. Това съобщиха от ПП ГЕРБ. 

На редовното заседание на комисията по петиции вчера в Европейския парламент беше затворена петицията за спиране на строежа на автомагистрала „Струма“ в районa на Кресненското дефиле. Пагубната за развитието на регионa петиция, внесена от поредните „еколози“, целящи спирането на важни инфраструктурни проекти в България, беше затворена с общите усилия на българските представители в ЕП.

Джамбазки: Петицията срещу АМ "Струма" беше използвана от партии и фалшиви еколози

Евродепутатите Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна, Ангел Джамбазки, Андрей Слабаков Илхан Кючюк, Емил Радев и Александър Йорданов се изказаха в защита на проекта за автомагистрала „Струма“. Те подчертаха неговата важност за развитието не само за района на Югозападна България, но и за икономиката на цялата страна- тъй като той представлява част от изграждането на европейския коридор № 4, свързващ гр. Хамбург, Германия с гр. Солун, Гърция.

След сериозен дебат и добре обосновани аргументи против петицията, тя бе обявена за затворена.

Закриха петицията срещу строежа на АМ "Струма" през Кресненското дефиле

Припомняме, че петицията беше внесена от група „еколози“ и целеше маршрутът на предвидената автомагистрала „Струма“ да бъде променен, за да се опази флората и фауната в района на Кресненското дефиле. Отхвърлянето на петицията предоставя възможност на българската държава да продължи изграждането на изключително важния инфраструктурен проект, който да осигури по - безопасно пътуване на всички, преминаващи този опасен пътен възел.

Коментари

 1. 2019.12.04 | 13:39

  Така трябва само победи срещу тези еколози. Макар че не би трябвало да ги наричаме еколози, защото те не са такива. По-скоро са вредители, които се интерсуват само и единствено от пари.

 2. 2019.12.03 | 17:57

  КАК ТЪПО СЕ НАБУТАХА С ТОВА ТРАСЕ, КАТО ПОСЛЕДНИ ГЛУПАЦИ

 3. 2019.12.03 | 17:48

  Чета коментарийте и разбирам, че са писани от злобни, неуспели хора, които не карат кола, никога не са ходили до Гърция, не са виждали страшните катастрофи станали там, не разбират колко по-зле е природата там сега, заради огромните тапи и задръствания. Абе плужеци!

  1. 2019.12.03 | 17:57

   тъпак си, тъп трол неуспял хахаха

 4. 2019.12.03 | 17:28

  САМО МОГА ДА СЕ СМЕЯ НА ТАКЪВ ГЛУПАК

 5. 2019.12.03 | 17:13

  Ми не знам, Бойко до вчера би чело на колене пред екологичните промени, сега неговия благоевградски пунчо се бие в гърдите че победил еколозите, не слуша шефа си връзкарчетоо.

 6. 2019.12.03 | 17:10

  Българските политици успешно се борят срещу природата и я унищожават до край!!!!

 7. 2019.12.03 | 17:10

  БРЕ, БРЕ БГ ТЕПЕГЬОЗИ ПОБЕДИЛИ ЕКОЛОГИЯТА, НАПРАВО ПРИРОДАТА ЩЕ ПОБЕДИ ГАНЬО НАСРАНИ

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

EU

още

Анкета

Прав ли е Доналд Тръмп да иска оспорване на изборните резултати?

Прав ли е Доналд Тръмп да иска оспорване на изборните резултати?

Избрано от Интернет