Джамбазки: Петицията срещу АМ "Струма" беше използвана от партии и фалшиви еколози

Петицията срещу АМ "Струма" беше използвана от политически партии и фалшиви еколози. Този кръг се опитва да спре не само АМ "Струма", но и изграждането на нови съоръжения в Пирин. Те опитаха да направят един саботаж. Съвсем очевидно са решили, че ако спрат потока от гръцки туристи през зимата към Банско през Кресна, това ще бъде добре за тяхната кауза. Това заяви от Брюксел за "Плюс-минус" по Нова телевизия евродепутатът от ЕКР и зам.-председател на ВМРО Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –

Припомняме, че вчера Комисията по петициите в ЕП затвори петиция срещу изграждането на автомагистрала "Струма" през Кресненското дефиле.

Закриха петицията срещу строежа на АМ "Струма" през Кресненското дефиле

"Изказаха се безумни неща за магистралата. Безумно е да се мисли, че ще се стига по-бавно по новото трасе. Не им се получи – това е добрата новина", каза още той.

"Предложеният вариант с рехабилитация на трасето е най-изпълнимият, според експерти. ЕК заяви, че ще изисква България да изпълни приетите норми за изграждането", допълни Джамбазки. 

Кънев за АМ "Струма": Много хора в Кресна не искат единственият им път да е зает от магистрала

Евродепутатът коментира и темата за Истанбулската конвенция:

"Бях против резолюцията, българското общество е против този документ. Този документ мимикрира защита на нечии права, но насажда джендър идеология. Тези бюрократи се опитват да прокарват неща, които не са тяхна работа. Българското общество и парламент не приема конвенцията", разкри Джамбазки.

Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – коментира и срещата в Лондон за годишнината на НАТО, на която ще присъстват и американският президент Доналд Тръмп и френският му колега Еманюел Макрон. Припомняме, че френският президент заяви, че НАТО е в "мозъчна смърт".

"Дебатът за НАТО е реален. Макрон надскочи своя политически ръст, а в него прозира новия Наполеон. Той иска да изключи Балканите, но включва Северна Африка. Той предпочете африканските мигранти, преди българите. Явно не е разбрал, че ние сме в ЕС. Макрон заби шумен шамар на разградската десница, която го представяше", завърши Джамбазки.

Еманюел Макрон: НАТО е в мозъчна смърт

Коментари

 1. 2019.12.03 | 17:47

  Да не забрави да спомене и фалшивите патрЕоти.

 2. 2019.12.03 | 17:22

  НЕ ПАТРИОТ А МИЛИЦИОНЕРСКИ МИНЕТЧИЯ

 3. 2019.12.03 | 17:21

  малкия барек трудно чете, но иначе много знае, оскотяло нещастно недорасло говедо

 4. 2019.12.03 | 17:04

  Браво, Джамбазки. Всичко, което си казал, е вярно.

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Политика

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет