Юнкер и Джонсън ще разговарят днес по телефона, ЕК очаква предложенията на Лондон

  • 02 октомври 2019 13:56

  • 294
  • 1
Юнкер и Джонсън ще разговарят днес по телефона, ЕК очаква предложенията на Лондон
© gettyimages

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод ЮнкерЖан-Клод ЮнкерЖан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9 декември 1954 година в градчето ще разговаря днес по телефона с британския премиер Борис ДжонсънБорис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е, съобщи говорител на ЕК, цитиран от БТА.

ЕС предпочита Великобритания да се оттегли със споразумение. Очакваме по-късно днес новите предложения на британската страна, добави говорителят. Той отбеляза, че новите предложения ще бъдат оценени от ЕК обективно. По неговите думи предложенията трябва да бъдат правно приложими и да изпълняват целите на предпазната мярка, залегнала в договореното споразумение между ЕС и Лондон.

Джонсън ще представи днес "окончателното си предложение за Брекзит". Очаква се той да направи това в заключителната си реч на годишната конференция на британските консерватори.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
294 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.10.02 | 16:15

1

А бе джонсън не разбра ли че този гей старчок и боклук на европата само може да те пързаля и нищо друго .Те нямат интерес д азагубят братанията като една от най доходоносните кранчета за паразитите в евроструктурите

Добави коментар

Водещи новини