Тереза Мей се оттегля от политиката преди предстоящите парламентарните избори

  • 12 декември 2018 21:23

  • 2593
  • 0
Тереза Мей се оттегля от политиката преди предстоящите парламентарните избори
© Getty Images/Guliver

Британският премиер Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в обеща да се оттегли от политиката преди предстоящите парламентарните избори в Кралството през 2022 г., съобщава "Ройтерс".

Пред депутатите от партията ѝ, тя е завила, че няма да ги води на следващите избори. Мей се срещна с консерваторите в Камарата на общините, преди те да гласуват вот на доверие срещу нея тази вечер.

Социалният министър Амбър Руд потвърди, че Мей няма да ги води на следващите избори и добави, че изявлението на ѝ е било емоционално. Вотът на недоверие трябва да започне в 20 ч. българско време. Очаква се гласуването да продължи около два часа, като резултатът ще стане ясен около 23 ч. българско време.

Прогнозите са, че Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в ще остане на поста си, защото от общо 317 консерватори, 198 публично заявиха подкрепата си за британския премиер.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2593 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини