Юнкер: Няма да има предоговаряне на споразумението за Брекзит

  • 11 декември 2018 10:47

  • 1285
  • 1
Юнкер: Няма да има предоговаряне на споразумението за Брекзит
© Getty (архив)

Няма да има предогоровяне на споразумението с Лондон за британското излизане от Европейския съюз (Брекзит), каза председателят на Европейската Комисия Жан-Клод ЮнкерЖан-Клод ЮнкерЖан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9 декември 1954 година в градчето пред депутатите от Европейския парламент в Страсбург.

По думите на ръководителя на органа на изпълнителната власт на блока нови преговори за отношенията между Обединеното кралство и 27-те слез Брекзит са невъзможни. Изказването на Юнкер стана малко преди британският премиер Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в да пристигне в Брюксел за срещи с европейски политици. Според медии целта на визитата на стопанката на Даунинг стрийт 10 е преформатиране на споразумението с Брюксел.

"Всички трябва да разберат. Нови преговори за Брекзит няма и не може да има", категоричен бе Юнкер на пленарно заседание на законодателите. Той допълни, че ще се срещне с премиера на Обединеното кралство днес в белгийската столица.

 

Валери Зайцев
1285 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Gost

2018.12.11 | 11:04

1

Голям праз

Добави коментар

Водещи новини