Близо 200 британски консерватори възнамеряват да подкрепят Тереза Мей

  • 12 декември 2018 20:42

  • 702
  • 0
Близо 200 британски консерватори възнамеряват да подкрепят Тереза Мей
© Gettyimages (архив)

Близо 200 британски депутати консерватори са сигнализирали, че възнамеряват да подкрепят премиерката Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в при вота на доверие тази вечер, предаде Ройтерс.

Оценката на агенцията се основава на изявления пред медии и в социалните мрежи. По последни данни на Ройтерс Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в има подкрепата на 198 консерватори от Камарата на общините. Според политически коментатори обаче някои депутати, които публично са подкрепили премиерката, са казала в частни разговори, че ще гласуват против нея.

Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в се нуждае от подкрепата на 159 депутати от 317-членната група на Консервативната партия в долната камара на парламента, за да запази лидерския си пост. Вотът на доверие, който е таен, започна в 20 ч. българско време и ще продължи към два часа. Резултатът е очакван около 23 ч. българско време.

Последвайте канала на

БТА
702 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини