Планът за посещението на Тръмп в Париж не предвижда среща с Путин

  • 08 ноември 2018 08:09

  • 437
  • 0
Планът за посещението на Тръмп в Париж не предвижда среща с Путин
© Getty Images/Guliver

Планът за посещението на президента на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския в Париж не предвижда двустранни срещи с държавни глави, с изключение на френския Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на. Това заяви високопоставен представил на американското правителство в телефонен брифинг за журналисти, предаде ТАСС.

"Що се отнася до другите двустранни срещи (на американския президент): единствената двустранна среща, която е планирана за президента, е тази с неговия колега Макрон. Не планираме други отделни срещи в Париж с Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 или други лидери", каза представителят.

Преди това руският президентски съветник Юрий Ушаков съобщи, че на 11 ноември президентите на Русия и САЩ само ще поговорят за кратко в Париж, а основната лидерска среща между тях се планира да бъде на срещата на върха на Г-20 в Буенос Айрес. Самият Тръмп вчера съобщи, че не е сигурен дали ще разговаря с Путин на 11 ноември в Париж, където ще бъде отбелязана 100-годишнината от края на Първата световна война, но добави, че се планира среща в кулоарите на лидерския форум на Г-20 в Аржентина на 30 ноември.

Последвайте канала на

БТА
437 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини