Цветан Цветанов се срещна с Иън Кръкстън

  • 27 юни 2018 18:50

  • 1728
  • 1
Цветан Цветанов се срещна с Иън Кръкстън
© Пресцентър, ГЕРБ

Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред и председател на ПГ на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа се срещна със зам.-директора по международни въпроси на Националната агенция за борба с престъпността на Великобритания Иън Кръкстън.

Това съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Двамата разговаряха в Лондон, като обсъдиха двустранното сътрудничество между Обединеното кралство и България.

В рамките на работния разговор Иън Кръкстън сподели, че от гледна точка на Великобритания сътрудничеството с българските правоохранителни служби е силно и дейността за противодействие на организираната престъпност получава пълна подкрепа от българското правителство и лично от министър-председателя Борисов.

„Въпреки предизвикателствата на Брекзит, за оперативното сътрудничество в сектор „Сигурност“ трябва да направим всичко възможно, за да не позволим да пострада сигурността на европейските граждани“, подчерта на свой ред Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Веселина Спасова
1728 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Оп

2018.06.27 | 20:37

1
Цецо Ханцунга.

Добави коментар

Водещи новини