Цветан Цветанов разговаря с Андрю Павлинич

  • 27 юни 2018 17:01

  • 996
  • 1
Цветан Цветанов разговаря с Андрю Павлинич
© ГЕРБ

Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред и председател на ПГ на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа проведе работна среща в Лондон с директора на Международния оперативен отдел на Британската приходна и митническа агенция Андрю Павлинич.

Това съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

На срещата, която се проведе в Министерство на външните работи, двамата обсъдиха двустранното сътрудничество в сектор "Сигурност", съвместната работа с партньорските органи от държавите от Западните Балкани, както и модалностите на участието на Великобритания в осигуряване на колективната сигурност на ЕС след Брекзит.

По време на разговора Павлинич подчерта изключително доброто сътрудничество между Британската приходна и митническа агенция и българските ДАНС и ГДБОП. "Благодарение на професионализма на българските колеги, както и на добре изградената ни мрежа от контакти в цяла Европа, успяхме да реализираме редица успешни разследвания и операции. Последната бе свързана с разкриването на център за фалшиви цигари в Ирландия", обясни Андрю Павлинич.

На свой ред Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа благодари за високата оценка и подчетра необходимостта да се запази доброто сътрудничество в Обединеното кралство на двустранно и многостранно ниво в рамките на ЕС и след Брекзит.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
996 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.06.27 | 18:45

1
НЯМАМ ДУМИ ЗА ТОЗИ МАЛОУМНИК

Добави коментар

Водещи новини