Пиян британски наркоман убил бременното си гадже с нож и тояга

  • 27 юни 2017 13:13

  • 15439
  • 0
Пиян британски наркоман убил бременното си гадже с нож и тояга
© gettyimages (архив)

43-годишният британец Джеймс Хътчинсън бе осъден на доживотен затвор за убийството на бремената си приятелка, пише лондонският в. Мирър.

Магистрат от източното английско графство Йоркшир признаха за виновен зависимия от наркотици мъж в убийство по особено жесток и мъчителен за жертвата начин. Ужасното престъпление се е разиграло на Коледа. Хътчинсън и приятелката му Никола Удман (на 39 години) се върнали от рождественска вечеря в дома си. Наркоманът, под влияние на огромно количество алкохол, заподозря партньорката си, че носи дете от друг мъж. Той я вързал и в продължение на час й нанасял удари с нож и тояга. По едно време мъчителят се е уморил и отишъл да се подкрепи с поредната доза амфетамин.

Хътчинсън се е върнал, за да продължи с изтезанията, но неговата жертва вече е била мъртва. Едва 11 часа по-късно той се е обадил на полицията.

Съдебните медици са открили около 100 травми, нанесени с тоягата, и 24 прободни рани, осем от които са били в областта на гърдите. Заедно с майка си е загинало и нейното дете, а Хътчинсън е бил арестуван на 26 декември 2016 г.

Заради жестокото двойно убийство британецът ще лежи зад решетките до края на дните си.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
15439 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини