Трима са арестувани при антитерористична операция в Германия

  • 13 септември 2016 11:27

  • 5889
  • 3
Трима са арестувани при антитерористична операция в Германия
© Getty Images/Guliver

Трима души бяха арестувани при шест полицейски проверки в рамките на антитерористична операция в две германски провинции, предаде БТА, позовавайки се на информация на властите.

В акциите в провинции Долна Саксония и Шлезвиг-Холщайн са участвали около 200 полицаи, каза говорителка на Федералната криминална полиция. Тя не потвърди информацията на в. "Велт", че тримата задържани са сирийски кандидати за убежище.

По-късно днес се очаква изявление във връзка с операцията на федералните прокурори в град Карлсруе, които отговарят за случаите на тероризъм в Германия, посочват от Федералната криминална полиция.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5889 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Немски идиотизъм

2016.09.13 | 22:05

1
Ееее не бе,как,в Германистан няма тероризъм,това са глупости.Гледайте нищо да не им липсва на циганите,дундуркайте ги,боклуци долни.
Искат Нов Световен Ред

2016.09.17 | 17:46

3
Абе приятел, тероризма не съществува. Кой събори кулите близнаци? Точно... Заповед за това дадоха Билдербергите, Рокфелер, Ротшилд... Те контролират всички медии и за това четеш Ал Кайда това-онова. А от къде идват оръжията, танковете и всичко останало? Всичко е цирк.

2016.09.17 | 17:46

2
Кой събори кулите близнаци? Беше вътрешна работа... Заповед за това дадоха Билдербергите, Рокфелер, Ротшилд... Те контролират всички медии и за това четете терористи това-онова. А от къде идват оръжията, танковете и всичко останало за тия терористи? Имат си завод за производство? Ха, ха, ха... Всичко е цирк. Искат Нов Световен Ред. Проучете тези неща.

Добави коментар

Водещи новини