Цветанов се срещна с генералния секретар на ЕНП

  • 07 септември 2011 18:26

  • 819
  • 0
Цветанов се срещна с генералния секретар на ЕНП
© Булфото

Председателят на Националния предизборен щаб и заместник-председател на ПП ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа запозна генералния секретар на Европейската народна партия Антонио Лопес с подготовката и провеждането на предстоящите президентски и местни избори в България.

Срещата между Цветанов и Лопес продължи повече от два часа в Брюксел. По време на разговора двамата са засегнали и въпроса за политиката на ГЕРБ в рамките на общата политика на ЕНП.

По-късно зам.-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов се срещна и с председателя на групата на Европейската народна партия в Европарламента и вицепредседател на ЕНП Джоузеф Дол. По време на срещата Цветанов е запознал Дол също с подготовката и провеждането на предстоящите президентски и местни избори в България.
 
От своя страна Джоузеф Дол е дал много висока оценка за работата на ГЕРБ, както и на това, че множество общини в страната са издигнали кандидат-кметове от ГЕРБ. На срещата е било обсъдено още изнесеното бюро на заседанието на Европейската народна партия, което ще се проведе в средата на месец октомври в София. На него ще присъстват генералният секретар на ЕНП Антонио Лопес и шефа на групата на ЕНП в Европарламента Джоузеф Дол.
 
Цветан Цветанов съобщи, че кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Росен Плевнелиев и Маргарита Попова също ще посетят Брюксел, за да представят програмата си пред ръководството на ЕНП. По време на предстоящото посещение на кандидат-президентската двойка в Брюксел са включени срещи с генералния секретар на ЕНП Антонио Лопес и с председателя на ЕНП Вилфред Мартенс.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
819 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини