Цветан Цветанов: ГЕРБ ще спечели убедително изборите

  • 09 май 2011 08:26

  • 5443
  • 33
Цветан Цветанов: ГЕРБ ще спечели убедително изборите
©

"Обсъжданите кандидатури за президент са известни на бълкгарската общественост и нищо не налага да избързваме с обявяване на името му".

Това каза вицепрезидентът и и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов в предаването „Тази сутрин“ на БТВ. Окончателното решение на кандидата за президента на ГЕРБ кореспондира с обсъжданите кандидатури, добави вътрешният министър.

Той коментира и вчерашното изказване на премиера Борисов за предстоящите президентски избори, като повтори думите му, че е съвсем нормално името на лидера, на която и да е политическа партия, да се спряга като евентуална кандидатура за президент.

Цветан Цветанояв беше категоричен, че на предстоящите президентски и местни избори победителят ще е един и това ще е ПП ГЕРБ, коятом ще спечели убедително.

Последвайте канала на

5443 33

Свързани новини

Коментари 33

Добави коментар
azrail

2013.07.21 | 18:13

3
fesovete da vi opravlqvat togava i zabradki za jenite si vzemete da vi e..a ma ....ta komunisticheski pe..ali
Хари

2014.11.02 | 01:29

33
Те това е манталитеутът на гербовците. Боклуци и изроди, които загробват страната и освен да псуват, друго не могат. То на тая измет пример им дава самият премиер, който нарече Ангела Меркел-"стара чанта", а Саркози- "джудже", и оттогава двете водещи страни в Европа са сложили дебел кръст на България - заради идиотизма на Борисов.

2013.05.04 | 12:02

1
mamati mrusna po dobre zabratki ot kolkoto gerb na vlast,kak moje da ima takiva zabludeni ovce koito da virvat na boko i 6te apartamenta.
goso

2013.10.25 | 19:03

10
падането на ГЕРБ означава идването на комунистите и турските екстремисти на власт....помислете си добре кое е по - зле за България - примиер, който не е завършил философия или политология, или червени и етнически манипулатори, които заедно с Първанов контролират мафията в нашата страна - залогът е прекалено голям, по - голям от егото на всички нас взети заедно, затова моля за отговорно осмисляне на нещата !
evgeni

2014.11.02 | 01:28

32
ИМА АЛТЕРНАТИВА НА ЗЛОТО "БСП-ГЕРБ лтд. и СИЕ. ИЗБИРАТЕЛИТЕ ВЕЧЕ ЗНАЯТ КОЙ Е "ТРИГЛАВИЯ ЗМЕЙ"с ОПАШКАТА наречена ГЕРБ

2013.10.25 | 19:03

8
тая песен вече я знаем"гласувайте за ГЕРБ щото иначе .... ( турците койотите хлебарките нафталина и тн)" айде стига с глупостите а!?! Герб е най-слабото правителство на Република България за всички времена
КОЧИЯШ

2013.07.21 | 18:12

2
КОЛКОТО И ПЪТИ ДА ПОВТОРИШ ТАЗИ ГЛУПОСТ,ТЯ ПАК Е ТАКАВА. ДЯСНОТО СИ Е ДЯСНО-КРАДЛИВО ПЛЕМЕ И ТОВА СИ Е. НЕ МИСЛИ ЗА НАРОДА ,ГРАБИ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО,НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ И ПОЛИЦИЯТА ТИКНАХА В ДАЛАВЕРАТА.НО ,КАКТО ВЕЧЕ Е БАНАЛНО ДА СЕ КАЗВА -НАРОДЕЦА СИ ЗНАЕ РАБОТАТА.НЕ ЗНАМ ДАЛИ ЩЕ ИМА ФАЙТОНИ ЗА СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ,ЗАЩОТО ТИЯ ОТ СДС ГИ ЗАЕХА И НЯМА ПУСКАНЕ.ОСТАНАХА С ПО ЕДИН КОН САМО,НО СЕ ДЪРЖАТ ЗА ОПАШКАТА МУ И НЕ СЕ ПУСКАТ.
Георгиев

2014.11.02 | 01:28

31
Може ли някой да каже - какво положително и полезно направи Правителството на ГЕРБ през тези 2 години за обикновеният българин - не става въпрос само за пенсионерите,но имам из предвид и всички млади и безработни висшисти..... ?

2014.11.02 | 01:28

30
Цветанов, ти май си прекалил с меката дрога?!? На кой свят си бе боклук? Кой, ако не е идиот ще гласува ВЕЧЕ за ВАС, бе изрод смотан! Срам ме е че съм българин докато вие, отрепки долни, сте на власт!!!! Но идва Видов ден за всички мръсници като теб - ЩЕ СЕ ЗАДАВИТЕ В СОБСТВЕНИТЕ СИ ЛАЙНА, малоумници нещастни!!!!
bb

2014.11.02 | 01:28

29
Из Наръчника по манипулативни техники от философа Ноам Чомски: Говори на хората сякаш са малолетни или... малоумни! Първо правило: стратегията "отклоняване на вниманието" е незаменима за насочване на обществения интерес встрани от истинските социални проблеми. Това е основен елемент за успешно контролиране на народа и за подмяна на дневния ред на обществото. Второ правило: заливай хората с поток от несъществена информация, периодично лансирай стари сюжети, особено свързани с чувствителни теми от миналото. Захласнати около клюките, на тях не им остава време нито да мислят, нито да задават въпроси. Активирането на износени сценарии винаги върши работа. Трето правило: класически метод за туширане на критичното чувство на индивида е да се използва емоционалният регистър в много по-голяма степен отколкото рационалният. Това въздейства върху подсъзнанието и е успешен способ за насаждане на страхове и несигурност и за внушаване на определен тип поведение. Четвърто правило: да се говори на хората сякаш са малолетни или малоумни: "Ако се обръщаш към тях като към 12-годишни, е много вероятно (поради ефекта на внушението) да ти отговарят сякаш наистина са на толкова…", твърди Чомски. Пето правило: да се окуражава и разпространява глупостта, вулгарността и необразоваността. Шесто правило: качеството на образованието, което се предлага на мнозинството, да бъде възможно най-посредствено, така че разликата между неосведомеността "долу" и информацията "горе" да бъде непреодолима. Седмо правило: контролирай хората и не им давай те да те контролират, внушавай им, че те сами са пожелали да бъдат пазени, водени, обгрижвани - така искането за ограничаване на личната им свобода ще бъде отговор на тяхното желание за повече сигурност.
Penka

2014.11.02 | 01:28

28
На тоя пък някой вярва ли му кви ги блещи
Октопод

2014.11.02 | 01:28

27
Цецко чакаме те пред Централния софийски затвор. Докарай и ББ, че имам да му връщам един часовник. Дянков, Делянчо, Миро, Главчев и другите от компанията вече те чакаме. Не води Фидоската, че тук е тясно и ще ипомачка всички, а и храната няма да стига. Твоите бивши подчинени - надзирателите, са много любезни. Алексей Петров.
............

2014.11.02 | 01:28

26
Какво ще спечелите бе паразит до дни народа ще ви линчува.
Българин

2014.11.02 | 01:28

25
Гледам снимката и се чудя какво виждам-някакъв изродясал маймуняк или говорещ анус?!
Иван

2014.11.02 | 01:28

24
Тези гробари са само за някой гроб ,къде нищо не направиха за държавата и продължават да не правят нищо само където гласуваха за тях

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини