Ливанският премиер обърка Джорджа Мелони със секретарката ѝ

  • 29 март 2024 16:46

  • 961
  • 4
Ливанският премиер обърка Джорджа Мелони със секретарката ѝ
© Gettyimages

Ливанският премиер Наджиб Микати обърка Джорджа Мелони Джорджа Мелони Джорджа Мелони е италиански политик и журналист, министър-председател на страната от 22 октомври със секретарката ѝ при официалното посрещане на италианската си колежка в Бейрут.

Дясната ръка и историческа секретарка на Мелони - Патриция Скурти, която слезе първа по стълбичката на самолета, беше разцелувана от Микати. Той я прегърна горещо и започна да я поздравява с „Добре дошла", убеден, че пред него е Мелони.

Развеселената от гафа секретарка, която заради прическата си прилича на шефката си, се отдалечи от червения килим, на който се посрещат държавни личности. След като беше информиран за грешката си, ливанският премиер се върна отново до стълбичката, за да посрещне истинския премиер на Италия. Той прегърна и целуна и Мелони.

Ученик направи жест, имитиращ насочен пистолет към италианския премиер Мелони

Всичко това беше заснето от ливанските медии, които го споделиха в социалните мрежи. По италианската телевизия РАИ обаче не беше пуснато.

Критици на Мелони веднага коментираха иронично как в чужбина дори не я разпознават, въпреки че тя се хвали с международната си роля, съобщава 24 часа.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
961 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Снежко Снежев

2024.03.30 | 08:04

4
Голям праз... всичкото е все... шутки:)))!

2024.03.29 | 17:40

3
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:----> gg.gg/xlman
Емѝ...МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ- АТИЛА

2024.03.29 | 17:11

2
И мен, така ме целуваха циганите в Ловешкия Затвор....МЯУУУУ...ПРЪЦ...ААААХХХХ....
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР !!!

2024.03.29 | 17:07

1
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ!

Добави коментар

Водещи новини