Дрога взе главата на руски офицер в Сирия

  • 16 април 2019 16:33

  • 3249
  • 3
Дрога взе главата на руски офицер в Сирия
© Getty (архив)

Командир на взвод на подразделение на руската военна полиция, дислоцирано в Сирия, бе уволнен заради дрога, написа московският в. Комерсант.

Според данни на изданието старши лейтенант Марат Боярчуков е бил хванат в състояние на силно наркотично  опиянение на 1 март от началника на поделението "Хмеймим" (близо до средиземноморското пристанище Латакия) след като е пропуснал да свика войниците и офицерите на вечерна проверка. Заради нарушението си той е бил привикан при началството.

Шефът на "Хмеймим" е забелязал, че неговият подчинен е бил много неадекватен и е поискал съвет от медици. Лекарите са установили, че Боярчуков е употребил наркотици.

При последвалите обиски военните полицаи са открили сред личните вещи на старши лейтенанта над 13 грама хашиш и лула за пушене на леки наркотици. Офицерът по-късно е признал за системна употреба на хашиш.

Командването на руския континент в Сирия е решило да разжалва и уволни Боярчуков.

 

Валери Зайцев
3249 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Крум Усаински-Крупник

2019.04.16 | 22:21

3

Цървули!!!Ватенките са не само наследственообременени алкохолици,но и наркомани!!!И тези клоуни тръгнали да плашат Велика Америка!!!Неслучайно Американците изтрепаха миналата година в Сирия,над 300 спецназовци на Рускенефа,без да им мигне окото!!!Ура и Слава!!!

Тимур

2019.04.16 | 20:56

2

Апокалипсис нау , агейн и опят агейн !

болшевишки лозунг

2019.04.16 | 20:54

1

РУСКИТЕ НАРКОМАНИ СА НАЙ-УСПЕШНИТЕ НАРКОМАНИ НА СВЕТА

Добави коментар

Водещи новини