Арестувани са двама души, заподозрени в убийството на 2-годишната Данка

  • 04 април 2024 12:27

  • 2470
  • 2
Арестувани са двама души, заподозрени в убийството на 2-годишната Данка
© Инстаграм

Президентът на Сърбия Александър ВучичАлександър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 г. в Белград. съобщи днес, че полицията е арестувала двама души за убийството на двегодишната Данка Илич от град Бор, Източна Сърбия, съобщи белградската агенция Бета, цитирана от БТА.

"Имаме лоши новини за детето. Полицията е арестувала двама души, които са убили малкото момиченце. Доколкото разбрах, и двама са признали за извършеното деяние," заяви Вучич на извънредно заседание на правителството.

"С какви чудовища имаме работа", каза Вучич и добави, че в този момент извършителите водят полицията до мястото, където са хвърлили тялото.

Интерпол издирва 2-годишно момиченце, изчезнало преди седмица в Сърбия

Десет дни продължи издирването на двегодишната Данка Илич, която изчезна от дома си в село Банско Поле край източния  сръбски град Бор. В издирването на изчезналото момиченце се включиха полиция и армия, кучета търсачи и Интерпол. 

Очаква се пресконференция на полицията, на която ще бъдат съобщени повече подробности. Вучич благодари на полицаите за големите усилия и ангажираност.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
2470 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 08:04

2
❤️ Г­­­о­р­­е­­щ­­и­­ ­м­­о­­­м­­и­ч­е­т­­а­­­ ­в­­­и­­ ­о­­ч­­­а­­­к­­­в­­а­т ­-­­ X­­­1­­­8­.­­F­­­U­­N

2024.04.04 | 17:00

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> do.my/bmaca

Добави коментар

Водещи новини