Гюнер Тахир (НДПС): Доган освен на себе си, на никой друг няма вяра

  • 09 януари 2024 21:35

  • 2294
  • 7
Гюнер Тахир (НДПС): Доган освен на себе си, на никой друг няма вяра
© Bulphoto (архив)

Преди дни ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с даде заявка за вътрешна промяна в структурата си. Почетният председател Ахмед Доган направи предложение - ръководството на движението да бъде споделено - между Делян Пеевски и Джевдет Чакъров.

"Доган освен на себе си, на никой друг няма вяра. През годините той направи така, че да не се подготви втори лидер след него. С всички, които бяха реална заплаха за него, той се саморазправи по един или друг начин. Или той ги изключи от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, или те напуснаха партията", заяви Гюнер Тахир от Национално движение за права и свободи (НДПС) в студиото на "Денят ON AIR".

"Има разлика между ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с от 90-те години до 2000 година и сегашното ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Сегашното ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с се е превърнало в една функция на почетния си председател и там никой не може да си изкаже свободно мнението", категоричен е Тахир.

По негови думи през годините ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е претърпяла множество преобразувания и не държи на първоначалните си ценности.

Бивш министър е кандидатът на Реджеп Ердоган за кмет на Истанбул

"Когато първоначално се създаде ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и по-късно, когато беше учредителната конференция, наименованието ѝ беше "Движение и права за свободи на турците и мюсюлманите в България". Тогава ние говорихме за колективните права на етническите малцинства. Сега те се превърнаха в "Движение за права и свободи" на отделните индивиди, като Доган, Пеевски, Йордан Цонев, Джевдет Чакъров и така нататък", допълни Тахир в ефира на Bulgaria ON AIR.

Гостът коментира и предстоящата ротация на кабинета.

"Управлението, което очакваме след ротацията, може да се катурне и само. Mария Габриел, освен че през последните 7 месеца беше външен министър, тя не е била в тази система, била е в Европейската комисия и не смятам, че ще може да обхване цялото изпълнително управление в България до степен, в която да направи нещо по-различно", заяви Тахир.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2294 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Stamatis

2024.01.11 | 10:36

7
100% е прав, но какво могат да направят другите в ръководството на ДПС срещу решението на Доа'н?! Отговорът е НИЩО!

2024.01.10 | 09:47

6
Какво говори тоя? Агент Сава не е ли мЮслиманин? Рязаните си избират безбожник?
Пешо

2024.01.10 | 06:52

5
А,до ВЧЕРА ,на КОГО имаше ВЯРА ?

2024.01.10 | 00:25

4
Горещи момичета ви очакват на - - - - - Xmiss.pw
ЧЕРВЕНИ СФФФИНЕ ШИБАТ АТИЛКАТА ПРОСТА в АНАЛА

2024.01.10 | 00:05

3
Чети, народе! Чети и научавай истинските новини, не фалшивите новини, тиражирани от американските ЦРУ медии в окупирана България, като БНТ, On Air, Nova ЦРУ-TV, bTV, dir.bg, dnes.bg, НОВИНИ БГ., capital.bg, „24 часа“, „Уикенд“ или „Труд“. От 01.01.2024г. БРИКС(Русия, Бразилия, Китай, Индия и Република Южна Африка) има вече 5 нови членове. Новите членове са: Египет, Иран, Саудитска Арабия, Етиопия и Обединените арабски емирства(ОАЕ). С това държавите-членки на БРИКС(BRICS) ca вече 10. Има и още 14 държави подали документи за членство: 1. Алжир(кандидатура от 2022г.) 2. Бахрейн(кандидатира от 2022г.) 3. Бангладеш(кандидатура от 2023г.) 4. Боливия(кандидатура от 2023г.) 5. Беларус(кандидатура от 2023г.) 6. Венецуела(кандидатура от 2023г.) 7. Виетнам(кандидатура от 2023г.) 8. Куба(кандидатура от 2023г.) 9. Казахстан(кандидатура от 2023г.) 10. Кувейт(кандидатура от 2023г.) 11. Пакистан(кандидатура от 2023г.) 12. Палестина(кандидатура от 2023г.) 13. Сенегал(кандидатура от 2023г.) 14. Тайланд(кандидатура от 2022г.) До края на тази година молба за членство ще подаде и Турция. 3/4 от света иска да е с Русия и Китай. Хората по целия свят се пробуждат и искат да живеят свободни и независими от никого. Не искат войни и колониален окупаторски гнет – искат да живеят в мир и разбирателство помежду си. Не искат някой да идва в дома им и да им казва как да живеят, как и с кого да търгуват, каква традиция, историческа памет и история да тачат и съхраняват за идните поколения. Никой вече не иска да страда под смрадливия американски фашистки окупаторски ботуш! Никой не иска и европейските колонизатори, пудели и марионетки на САЩ! Светът вече не е същия и никога вече няма да бъде същия, както преди! Време е вече световния хегемон САЩ да ходи там, където отдавна му е мястото – на бунището на историята!

2024.01.09 | 22:49

2
Ха ние сме турците у белгия не ни дреме за България и света днес и утре е на лице ахаха войниии

2024.01.09 | 22:26

1
Това е просто чудо, след като прочистих тялото си, се отървах от наднорменото тегло, вечната умора, хроничната кашлица, като цяло се върнах към живота. Това лекарство премахва всички бокл.уци от тялото: паразити, токсини, отпадъци и възстановява тялото. -----> paply.org/clean

Добави коментар

Водещи новини