Отново отложиха делото за побоя над Християн Пендиков

  • 12 юли 2023 11:51

  • 283
  • 0
Отново отложиха делото за побоя над Християн Пендиков
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

И днешното заседание в Основния съд в Охрид по делото срещу Илия Спасески за побоя над Християн Пендиков беше отложено, отново по искане на адвоката на Спасески Димитрия Цобоски.

Цобоски представи на съда болничен лист, според който Спасески е с тромбофлебит и му се налагат 15 дни болничен, поради което и той не се яви в съдебната зала, предава БТА.

Адвокатът поиска на Спасески да му бъде върната шофьорска книжка и да му бъде разрешено да пътува извън Северна Македония, за лечение. Документите на Илия Спасески бяха отнети след арестуването му. 

В Охрид гледат делото за побоя над Пендиков

Християн Пендиков присъстваше в съдебната зала, както и част от свидетелите, които трябваше да бъдат разпитани на днешното заседание. 

"Ако човек се чувства невинен, би направил всичко възможно да присъства на делата, за да бъде оправдан възможно най-бързо. Отлагането за втори път по искане на защитата, говори само по себе си", каза след заседанието адвокатът на Пендиков Стефан Камишевски.

Самият Християн Пендиков уточни, че продължава да получава заплахи през социалните мрежи и различни приложения, а за някои от тях е сезирал съответните институции.

Следващото заседание по делото ще бъде на 21 септември.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
283 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини