Вучич пече кебапчета с Шарл Мишел

  • 20 май 2022 10:55

  • 647
  • 2
Вучич пече кебапчета с Шарл Мишел
© Инстаграм

Президентът на Сърбия Александър ВучичАлександър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 г. в Белград. публикува в социалните мрежи снимка как с председателя на Европейския съвет Шарл МишелШарл МишелШарл Мишел – белгийски политик и премиер на страната. Шарл Мишел е роден на 21 декември 1975 г. в приготвя кебапчета след официалните срещи вчера, съобщава вестник "Курир".

"Кебапчетата приготвихме заедно. Благодаря на Шарл МишелШарл МишелШарл Мишел – белгийски политик и премиер на страната. Шарл Мишел е роден на 21 декември 1975 г. в за посещението и за подкрепата за европейското бъдеще на Сърбия", написа Вучич под снимката, публикувана в Инстаграм. 

Вучич: Сърбия ще продължи да се стреми към ЕС, въпреки нежеланието на населението ѝ

По-рано, по време на обръщението си след срещата с председателя на Европейския съвет Вучич разкри какво ще бъде менюто на вечерята. Той каза, че е решил предястието, основното ястие и десертът да бъдат от месо.

"Не можем да предложим на председателя Мишел по-добра риба от тази, която той може да яде във Франция. Тъй като за първи път нито председателят Мишел, нито който и да било от неговата делегация имат някакви искания, тази вечер с добро сръбско месо ще дискутираме за всичко", заяви Вучич.

Вучич и Мишел посетиха вчера Научно-технологичен парк, а след това имаха важна среща, на която разговаряха за европейското бъдеще на Сърбия и санкциите срещу Русия. Сръбският президент написа в Инстаграм, че посещението на Шарл МишелШарл МишелШарл Мишел – белгийски политик и премиер на страната. Шарл Мишел е роден на 21 декември 1975 г. в в този момент е от голямо значение за Сърбия.

Още веднъж изтъкнах, че Сърбия е избрала европейския път и нашата цел е пълноправното членство в Европейския съюз. Разговаряхме за всички ключови политически въпроси, за глобалната ситуация и ситуацията в региона. Заявих, че сме дали всичко от себе си, за да запазим мира и стабилността и че напълно могат да разчитат на Република Сърбия, написа Вучич в Инстаграм. Той също така благодари за всеки вид помощ, която ЕС оказва на Сърбия.

Радина Лазарова
647 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ей

2022.05.20 | 11:12

1
ей ги два педала
мастор Цветко

2022.05.20 | 23:47

2
да ги зауврат у задницу

Добави коментар

Водещи новини