Собственикът на автобуса-факла не вдига телефона на близките на загиналите

  • 23 ноември 2021 19:21

  • 8219
  • 4
Собственикът на автобуса-факла не вдига телефона на близките на загиналите
© Булфото

Офисът на фирма „Беса транс“ остана затворен през целия ден. По-рано пред него се събраха близки на загиналите, които очакваха отговори от превозвача.

Всичко по темата:
Автобусната трагедия на Струма 150

От туристическата агенция не вдигаха телефон си през целия ден.

Полиция обгради офиса на фирмата, собственик на автобуса-ковчег

"Информацията е от тази сутрин. Нищо не знаем, нямаме никаква информация. Мисля, че това не е добре“, заяви Джелал Бакиу, братовчед на един от пътниците пред БТВ.

Собственикът на фирмата заяви пред македонски медии, че няма представа какво е причинило трагедията и че от сутринта съдейства на разследващите органи.

Фирмата е доста популярна в РСМ, като една от фирмите, осигуряваща редовни екскурзии до Истанбул на доста ниски цени - от около 75 евро.

В късния следобед във Фейсбук от фирмата изказаха съболезнования до семействата на загиналите и ранените. От "Беса транс" пишат, че работят с институциите в Р.С. Македония и България, за да се установят причините за тази "страшна трагедия". Извиняват се, че не могат да отговорят на запитванията, тъй като са "в голям шок".

В основно училище "Исмаил Кемали" са учили шест от загиналите деца. Почерненото училище сега е празно, а част от персонала му разказа, че всички загинали деца са били със семействата си на трагичната екскурзия.

В Северна Македония е обявен тридневен траур.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
8219 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
кхбйнбнб

2021.11.23 | 20:55

3
Колко шофьора е имало? Сменяли ли са се? Не са ли са сменяли? Взимали ли са почивки?

2021.11.24 | 02:09

4
Кво значение има като тия автобуси са на по 20 години вече негодни за експлоатация ама се карат и минават "прегледи" срещу заплащане само защото няма регулаторни органи в тоя кенеф болгария, айде в случая македония ама къде макетата къде ние все същото
поп Грую

2021.11.23 | 20:44

2
И като го хванат после яко е.бане
Росен

2021.11.23 | 19:52

1
Нормално. Няма да го вдига да му досаждат всякакви душегубци.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини