Зоран Заев към опозицията: Няма да дойдете утре на власт

Не се дръжте така, че все едно утре ще дойдете на власт, е казал македонският премиер Зоран Заев, предаде сръбското радио  Б92.

Лидерът на Социалдемократическия съюз на Македония (СДСМ) вчера е говорил на партийно събитие в южния град Прилеп. "Аз искам да кажа на Християн Мицкоски (лидера на основната опозиционна сила ВМРО-ДПМНЕ) следното: Поведението ви е все едно, че ще утре ще станете управляващи. Това обаче няма да стане", категоричен е бил министър-председателят в Скопие.

Югозападната ни съседка е насрочила предсрочни парламентарни избори за 12 април. Поводът са извънредния вот е бил отказът на френския президент Еманюел МакронЕманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на да определи дата за началото на преговори на балканската страна за членство в Европейския съюз. "Мицкоски е може би единственият човек в страната, който се радва на решението на Париж. Той се държи така, че все едно ще дойде на власт утре. Това обаче няма да стане", е заявил Заев.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Балкани

още

Анкета

Как според Вас протича кампанията за президент на САЩ?

Как според Вас протича кампанията за президент на САЩ?

Избрано от Интернет