Борисов: Сигурно сме омръзнали на хората, но по-добро от ГЕРБ няма

  • 25 октомври 2019 09:18

  • 8796
  • 63
© Нова телевизия

Това е най-евтината ни кампания досега. За колко пари става въпрос, всеки може да провери на сайта на партията. Ние се оправяме без дарения от фирми или физически лица. Дарения не сме приемали и няма да приемаме. Това заяви премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в сутрешния блок на Нова телевизия.

,,Тази кампания не я слушах, но още помня чудовищната манипулация покрай Костинбродската афера'', допълни Борисов, след което призна, че любимата му улица у нас е ''Граф Игнатиев''.

,,Разбира се, че харесвам ''Граф Игнатиев'' в сегашния ѝ вариант. Помня каква разруха беше... трамваят го чувах от Руски паметник'', посочи той.

,,Първия човек, с когото се чувам всяка сутрин, е дежурният на МВР, за да ме информира за обстановката'', разкри премиерът.

Борисов призна, че неведнъж му е минавало през главата да напусне политиката, но по думите му това е нещо нормално.

,,Трябва да поздравя колегите от МВР. Ако не бяха направили така, щяха да се окървави целият този ден. Това щеше да е отвратително, бяха взети прекалено много мерки, но така бяха избегнати провокации. Не одобрявам да затварят най-оживеното кръстовище в София, защото има върховенството на закона. Ако искаш да протестираш, подаваш документи и отиваш да протестираш'', коментира премиерът протестите покрай кандидатурата на Иван Гешев за главен прокурор.

,,Като всички имаме претенции да има равно отдаление на властите, нека да не се коментираме една друга. Документът отива при президента, той решава кога ще го подпише. Още когато Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския беше министър на правосъдието се промениха процедурите. Тогава бе решено, че съдиите ще избират съдия, а прокурорите – прокурор. Вчера ВСС избра Иван Гешев по всички правила'', добави още по темата с избора на Иван Гешев, пояснявайки, че не очаква изборът на Гешев да окаже някакво влияние върху местните избори, защото ''едното е избор на съдебната власт, а другото са местни избори''.

,,Хубаво е да има балотажи, защото това е демокрацията. Има хора в партията, с които ще се разделим, защото са компрометирали името на партията. Колкото повече конкуренция има, толкова ГЕРБ ще става по-силна като партия. Но искам да подчерта, че партията ще е безкомпромисна към всеки, който започне да се чувства като дерибей'', предупреди лидерът на ГЕРБ.

,,Работил съм за всички градове поравно. Да, винаги в София се помага най-много, защото тук живеят два милиона души. Когато станах кмет, вие идвахте на работа по един коларски път (към водещите в сутрешния блок, б.р.). Къде беше Северната, къде беше Западната тангента? Че ние не сме спирали да работим! Всичко правя със сърце и душа и зная, че накрая ще бъде разкошно! Ами със ''Струма'' вече влязохме в планината. Когато направих Дунав мост-2 и отидоха да го откриват Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно и Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 без да ме поканят – това беше срамота'', обясни още Борисов.

,,За мен е важно ГЕРБ да бъде първа политическа сила. Важно е колегите от Патриотичния фронт също да се справят добре. Иначе в София нямаме пряк сблъсък с БСП, те са кукувици'', сподели премиерът и заяви, че не вижда как би могла да работи Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на без общински съветници зад гърба си.

Той за пореден път увери, че няма никаква обвързаност между ГЕРБ и ДПС.

,,Това е подарък на България, не на Бойко. Това е добър сигнал за инвеститорите, не за мен, защото утре ще управлява някой друг'', отговори той на въпрос дали отпадането на механизма за наблюдение е подарък на Юнкер по случай края на мандата му начело на ЕК и напомни, че от следващата година всички държави-членки на ЕС ще бъдат следени с новия механизъм за наблюдение.

''Фолксваген'' е частна компания. Ние сме си сложили нашата оферта. Само през миналата седмица открихме два завода за автомобилостроене'', каза Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

,,Перспективата за Северна Македония остава. Когато България трябваше да влезе в ЕС и НАТО, тогава го наричаха цивилизован избор. В Северна Македония не е така и в Албания не е така. Но те имат още шест месеца да се поправят. Ние затворихме четири ядрени реактори, за да влезем в ЕС'', заяви министър-председателят относно отказа за започване на преговори за членство в ЕС на Северна Македония и Албания.

Попитан дали сред хората вече има умора от ГЕРБ Борисов отвърна, че най-вероятно има такава.

,,Нормално е да започнем да омръзваме, но по-добро от ГЕРБ няма'', допълни в заключение премиерът и лидер на партията.

Последвайте канала на

Novini.bg
8796 63

Свързани новини

Коментари 63

Добави коментар
Нормален

2019.10.25 | 15:58

51

Уморих се да ме управлява филия с мас!

2019.10.28 | 11:57

63

С тая глава и филия без мас може да те управлява.

чичо

2019.10.27 | 15:28

60

За отмора Манолова ти е намазала една филия, като започнеш да я ядеш ще разбереш каква е намазката.

Нагляр

2019.10.26 | 08:44

57

Безочливата, нагла мутра пак лъже и ЗАБРАВЯ. Мая Манолова нямало да може да управлява без нейни хора в общ. съвет!!!! Ами ти бе, Баце, като беше кмет как управляваше без герберасти в ОС? Нали още от тогава се научи да се оправдаваш с другите!!!!

чичо

2019.10.27 | 15:32

62

Защото е личност а не лайно.

гост

2019.10.26 | 19:44

58

Хем е нагла мутра, хем е патологичен лъжец.

2019.10.27 | 15:31

61

След като ти си "паталогичен" говорещ само истини, посочи твоя фаворит, за да гласуваме и ние за него.

2019.10.26 | 20:37

59

ДА НЕ УМРЯ ЦИГАНКАТА КОЯТО ГО ХВАЛЕШЕ?

,,,,,

2019.10.25 | 20:45

56

.,,,.,.

2019.10.25 | 19:46

55

от гн Министър Председателят Бойко Борисов по кадърен няма.Европа неможе без него а България пък хич.Бойко е нашета гордост дал ние пълна свобода,кеф ти Америка Германия Англия Испания Холандия цяла Европа Канада Австралия кадето ти скимне и отиваш.От това по хубаво какво искате бе червени изроде.Да вие сте научени на готово но няма вече.Да живее Бойко Борисов и ГЕРБ...

SOS

2019.10.25 | 16:06

54

Гласувайте! Всички! Няма друг начин да удавим герберската отрова в собсвената И фекалност!

Жалка история

2019.10.25 | 16:02

53

Куцо, кьораво и сакато- такива ни управляват, защото такива са ги избрали.

Психиатър

2019.10.25 | 16:00

52

Гледам те без звук- за при мен си

Замислете се

2019.10.25 | 15:56

50

"Иначе в София нямаме пряк сблъсък с БСП, те са кукувици''. Ако изберете такъв примат, значи и вие сте такава!

Добави коментар

Водещи новини