Сръбският президент Александър Вучич: Няма да сме лесна мишена

  • 30 юли 2018 10:05

  • 1840
  • 1
Сръбският президент Александър Вучич: Няма да сме лесна мишена
© Getty (архив)

Нашата страна няма да бъде лесна мишена, заяви сръбският президент Александър ВучичАлександър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 г. в Белград., написа белградският в. Политика.

Държавният глава и върховен главнокомандващ вчера по време на учения в северния град Никинци обяви, че страната ще инвестира повече от милиард евро в отбранителната си способност. "Това, че Република Сърбия е неутрална не означава, че тя ще бъде лесна мишена. Ето защо ние ще продължим да инвестираме в отбраната си", заяви той след края на маневрите. Президентът на Сърбия заяви, че към края на октомври военновъздушните сили ще получат нови самолети МиГ-29 и хеликоптери Ми-17.

"Ние ще продължим да поддържаме добри отношения с всички държави по света", каза още Вучич. Сръбският държавник допълни, че до края на годината той очаква да приеме руския и френския си колеги Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 и Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на.

 

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1840 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Аре!

2018.07.30 | 10:30

1
И тоя с руско-турски мераци.

Добави коментар

Водещи новини