Вкараха Малкия Буда в затвора, изнасилил непълнолетна

  • 02 юли 2024 17:53

  • 1839
  • 1
Вкараха Малкия Буда в затвора, изнасилил непълнолетна
© Getty images (архив)

"Непалецът Рама Бахадур Бомджон, смятан от десетки хиляди свои почитатели за Малкия Буда, бе осъден на десет години затвор за изнасилване на непълнолетна негова последователка", това написа британският вестник "Дейли мейл".

"Освен това магистратите във високопланинската азиатска страна постановиха мъжът да плати обезщетение на жертвата на неговата похот в размер на половин милион местни рупии (около 4000 щатски долара)", допълни медията.

"Тридесет и три годишният в момента мъж се укриваше от правосъдието от 2020 г. Той бе арестуван през януари тази година, край столицата на Непал – Катманду", посочи още цитираната медията

"Това е първата присъда за Рама Бахадур Бомджон. Той също е обвиняем по други дела за изнасилване на непълнолетни лица. Мъжът също е заподозрян във финансови измами в особено големи размери. При обиска, извършен от служителите на реда в началото на 2024 г., полицаите откриха в дома му пари в брой в еквивалента на 2 000 000 долара, луксозни мобилни телефони и скъпи компютри", добави изданието.

"Мъжът стана известен през 2005 г. Тогава 15-годишният Рама обяви, че е прекарал месец без да е пил вода, приема храна и без да спи. Неговите последователи го обявиха за Малкия Буда и той организира култ към собствената си личност", написа още "Дейли мейл".

12-годишна е била 5 години робиня на педофил, той записвал изнасилванията

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1839 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.07.02 | 18:33

1
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik

Добави коментар

Водещи новини