Питон уби и глътна цяла жена в Индонезия

  • 26 октомври 2022 11:52

  • 3924
  • 1
Питон уби и глътна цяла жена в Индонезия
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Питон уби и глътна цялото тяло на жена в Индонезия, съобщават местни медии, цитирани от Би Би Си.

Джахра на около 50 години, която работела на плантация за гума, отивала на работа в неделя сутринта. Същият ден е обявена за изчезнала, след като не се прибрала у дома. Мъжът ѝ открил част от дрехите и инструментите, които използвала на плантацията, но не и самата Джахра.

Местните организирали дружинки, които да я издирят.

Издирват 2-метров питон-беглец в японски град

Ден по-късно хората намерили питон с дължина над 5 метра с много голям стомах. Местните убили змията и открили тялото на жената в нея.

„Жертвата е открита в стомаха на змията. То е абсолютно цяло“, коментира шефът на полицията Бетара Джамби.

Подобни инциденти са изключително редки, но не нечувани. Само в Индонезия са докладвани още два такива случая през 2017 и 2018 г.

Питоните поглъщат храната си цяла. Челюстите им са свързани с изключително гъвкави сухожилия и могат да се разтягат, за да погълнат голяма плячка. Обичайната им храна е плъхове и дребни животни, но от един размер нататък търсят и по-голям улов.

Според експерти размерите на питоните могат да достигнат тези на жертвите им. Има данни, че някои от влечугите са изяждали големи животни като прасета и дори крави.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
3924 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.26 | 13:37

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини