Боливудска актриса бе обезглавена от свои колеги

  • 18 април 2012 10:42

  • 2497
  • 0
Боливудска актриса бе обезглавена от свои колеги
©

Младата боливудска актриса Менакши Тапар (на 26 години) бе обезглавена от свои нереализирали се колеги, съобщава "Скай". Инцидентът е станал заради злобата и завистта на извършителите на злодеянието, които не могли да преглътнат факта, че тя е по-търсена от тях.

Не стига, че я убили, ами 36-годишния Амит Джейсвал и неговата любовница Сурин решили да се "доизгаврят" с нейното семейство, искайки 25 000 евро като "откуп" за "свободата й".

Тапар се срещнала за пръв път с двамата актьори по време на снимките на най-новите филми в (Бомбай) (или Момбай) - "Меката на индийското кино".

Според обвинението те решили да отвлекат Тапар, след като тя им се похвалила за нейното богатство и статута на семейството й в селището Дехра Дун в северната част на Индия, пише британският "Дейли телеграф".

Тя била поканена за кратък "вояж" в градчето Горакпур в близост до границата на Индия с Непал, където похитителите й я отвлекли и държали като заложница.

Според полицейските сведения Джейсвал и Сурин предупредили майката на актрисата, че ще принудят нейната дъщеря да играе в порнофилми, ако не преведе по сметката на дъщеря си сумата от 25 000 евро. Въпреки, че жената започнала да внася средства по нейната сметка Тапар била удушена, а след това и обезглавена от похитителите й, които най-накрая изхвърлили отделни части от нейното тяло на две различни места.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2497 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини