Усмивката на Мелания Тръмп стана истински хит в Южна Корея (снимки+видео)

  • 07 ноември 2017 19:47

  • 9738
  • 1
Усмивката на Мелания Тръмп стана истински хит в Южна Корея (снимки+видео)
© Getty Images

Видео на американската първа дама Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил, усмихваща се на корейски момичета, които започват да пищят, когато виждат момче от популярна местна поп група, стана много популярно в социалните мрежи, съобщи Асошиейтед прес.

Видеото е от реч на Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил пред южнокорейски ученички. Тя говори колко важно е момичетата да имат равен достъп до спорт.

Когато забелязват до нея Цой Мин-хо от групата "Шайни", момичетата започват да пищят и да пляскат с ръце, а Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил ги гледа с широка усмивка.

Това не единственият подобен момент, запечатан от камерите в Южна Корея. Сред най-споделяните клипчета в Twitter е и това видео със същите главни герои – Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил в ролята на първата дама на САЩ и Цой Мин-хо като суперзвездата от групата "Шайни".

Корейските потребители на Twitter коментираха колко добре общува Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил с момичетата и поп звездата. Но бяха най-впечатлени от усмивката на американската първа дама.

Последвайте канала на

БТА
9738 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
nanaj

2017.11.08 | 01:30

1
Усмивката на Ким е някакси по-дръзка

Добави коментар

Водещи новини