4-годишно момиче бито и изнасилено в Делхи

  • 12 октомври 2015 16:41

  • 3531
  • 0
4-годишно момиче бито и изнасилено в Делхи
© gettyimages

Ново изнасилване разтърси Индия.

Четиригодишно момиче е било изнасилено в Делхи, предаде Би Би Си. Детето е било намерено в безсъзнание на една от улиците в индийската столица. По неговото тяло освен следи от сексуалното насилие, има и много кръвонасядания, които са предизвикани от удари. В момента жертвата се намира в интензивно отделение на болница в главния град на азиатската държава. Според родителите на момиченцето тяхното дете е било подмамено от извършителите на престъплението с храна. Делхийската полиция е арестувала двама мъже по случая.

Индия има много строго законодателство за сексуални престъпления. Мерките бяха въведени след жестокото изнасилване и убийство на студентка в Делхи в края 2012 г. Тогава четирима от извършителите бяха екзекутирани. Единият от престъпниците получи три години затвор, защото по време на извършването на изнасилването е бил непълнолетен.

Въпреки суровите наказания, през 2015 г. са били регистрирани 1500 случая на изнасилвания. Властите отбелязват, че жертвите на сексуално насилие са много повече, защото изнасилените рядко подават сигнали.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3531 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини