В Бали: Затвориха убийци, сложили тялото на жертвата в куфар

  • 21 април 2015 13:31

  • 1510
  • 0
В Бали: Затвориха убийци, сложили тялото на жертвата в куфар
© gettyimages

21-годишният Томи Шефър и две години по-младата му приятелка Хийдър Мак ще лежат в индонезийски затвор заради това, че са убили майката на тийнейджърката и сложили останките на 62-годишната Шийла фон Уийз Мак в куфар, предаде Скайнюз.

Магистратите от курорта в азиатската островна държава Бали признаха двойката от американския град Чикаго за виновна в убийство по особено жесток начин и опит за прикриване на престъпление. Съдията, гледащ делото, постанови младежът да бъде лишен от свобода за 18 години, а неговата приятелка, която е родила наскоро, ще прекара 10 години в затвора. По данни на британската агенция двамата са могли да получат смъртни присъди.

Тялото на жената е било открито в куфар край луксозен хотел в Бали преди няколко месеца. След като двамата американци оставили чантата с останките на жертвата си, те избягали в друга част на острова, където са били арестувани.

Младежът пред съда е признал за извършването на престъплението. Той обаче е посочил, че се отбранявал от жената, която е била недоволна от бременността на своята дъщеря. Шефър е скрил тялото на жената в банята. По-късно той с помощта на чакащата дете Мак е разчленил тялото и сложили частите от трупа в куфар.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1510 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини