Ще има среща между Тръмп и Путин в трета страна

  • 27 юни 2018 18:39

  • 1518
  • 0
Ще има среща между Тръмп и Путин в трета страна
© Getty Images/Guliver

Американският президент Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския и неговият руски колега Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 ще проведат официална среща помежду си. Администрациите на двамата държавни глави са се споразумели срещата да бъде в трета страна, съобщава АФП.

Предстои да се обяви и кога ще бъде.

"Мога да кажа, че ние стигнахме до съгласие относно срещата на върха и дори се съгласихме за време и място, като утре ще ги обявим с нашите американски колеги”, заяви президентския помощник Юри Ушаков, след като днес Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 се срещна със съветника по националната сигурност в Белия дом Джон Болтън.

Според информациите в медиите най-вероятното място на срещата е Хелзинки. Не се изключва и вариант за Виена. Тя най-вероятно ще е през юли, когато Тръмп ще има европейска обиколка.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1518 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини