Кремъл: Среща между Путин и Тръмп не е насрочена, засега

  • 19 юни 2018 14:33

  • 1194
  • 3
Кремъл: Среща между Путин и Тръмп не е насрочена, засега
© Getty (архив)

Засега не е договорена среща между руския и американския президенти Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 и Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, каза пред журналисти днес прессекретарят на руския държавен глава Дмитрий Песков, цитиран от ТАСС.

Когато това стане ясно, веднага ще съобщим, каза Песков, отговаряйки на въпрос има ли някаква конкретна информация за такава лидерска среща.

В телефонен разговор през март Путин и Тръмп се съгласиха, че трябва да се срещнат. Оттогава обаче според говорителя на Кремъл не са предприети никакви конкретни стъпки по подготовка на среща на върха.

В понеделник вестник "Вашингтон пост", позовавайки се на високопоставен представител на администрацията на САЩ и на двама дипломати, съобщи, че се очаква Тръмп да се срещне с Путин през юли в Европа, когато американският президент ще участва в срещата на върха на НАТО в Брюксел, насрочена за 11-12 юли.

Последвайте канала на

БТА
1194 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ДО КРУМЧО ПЕДЕРУНЧО

2018.06.19 | 18:11

3
УНИКАЛНО ПРОСТО ПАРЧЕ .Я СЕ СКРЙИ.ИЗВИНЯВАЙ ЗАБРАВИХ,ЧЕ ВЕЧЕ СИ ГО НАПРАВИЛ.ТОГАВА ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА СИ ХЛЕНЧИШ ОТ ДУПКАТА.
Крум Усаински-Крупник

2018.06.19 | 14:51

1
Цървули!!!Тръмп няма за какво да се среща с Плешивото Кремълско Говно!!!Санкциите си вървят по план,Рускенефа потъва неспасяемо като "Курск"!!!Ура и Слава!!!
Побъркрум Храчксаински Курник

2018.06.19 | 15:58

2
Здравейте, аз съм откачен, за пореден път излязъл от лудницата, мога да говоря само за говна, с които се храня от моя селски кенеф, т.е. самоизяждам се, изгнил съм от злоба, защото Русия показва постижения, които червясалият ми мозък не може дори да фантазира.

Добави коментар

Водещи новини