Мая на Магапаса се преквалифицира в стрийтизьорка

  • 07 септември 2024 20:57

  • 1301
  • 2
Мая на Магапаса се преквалифицира в стрийтизьорка
© Булфото (архив)

Една от попфолк звездите ни от близкото минало разкри какво я е принудило да започне да се кълчи на пилон в стриптийз клуб.

Познатата от някогашния дует с Магапаса - Мая изля душата си в подкаста на Алпер Чочев, след като се завърна в България.

Певицата призна, че и до ден днешен, докато е в САЩ, където живее от доста време, изкарва пари на пилона, за да си покрива сметките. И даде да се разбере, че не се срамува от работата си.


"Когато трябва да си плащаш сметките, с изключение на проституцията всичко друго е приемливо! Аз треперех и не можех да клекна, за да ми сложат паричките някъде! Не знаех английски! Знаех Yes и No", сподели за началото на кариерата си като еротична танцьорка Мая, която се преквалифицирала зад граница.

"Аз още си го работя това. Въобще не ми дреме, честно ти казвам! Аз си плащам сметките, не съм зависима от никой! Отивам там, обличам си костюма, излизам, идваш ти, сядаш при мен на бара, говорим си, Наздраве! Ти ми говориш за проблемите си, жена ти те е оставила, детето ти е болно, не знам си какво. Аз те успокоявам", разказа наперено след като вече е претърпяла метаморфоза бившата певачка, цитирана от Телеграф.

Вижте най-ниската стриптийзьорка в света

Последвайте канала на

Novini.bg
1301 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.09.07 | 22:58

2
Взима 270 лв за час с консумация.

2024.09.07 | 21:19

1
с дърти ... нов бардак...

Добави коментар

Водещи новини