Секс без оргазъм при жената е проблем и на двамата партньори

  • 07 август 2023 14:07

  • 10969
  • 1
Секс без оргазъм при жената е проблем и на двамата партньори
© Pixabay

За жената най-лошото от всичко е, когато не получава удовлетворение по време на интимност, особено ако вината е на мъжа. Това се превръща във важна причина за развод, но какво ще стане, ако става дума за любим човек и той е много скъп? Как да оправим положението?

Много често основната причина е, че мъжът просто не знае как да се държи в леглото и прави това, което смята за правилно. Жените често правят огромна грешка, фалшифицирайки оргазъм, за да не изглеждат като „дървета“. Партньорът от своя страна смята, че прави всичко както трябва и следващия път нещата се повтарят.

Една неудовлетворена жена се чувства изоставена, депресирана, това я прави нещастна. Тя започва да таи негодувание срещу мъжа, който с времето нараства като снежна топка, смятайки го за егоист спрямо нея. Поради това можете напълно да загубите интерес към интимността.

Kакво харесват мъжете в грубия секс?

Има няколко причини, поради които съпругът е ужасен в секса. Мъжът иска да се наслаждава на секса. Допълнително това го стимулира и възбужда, кара го да се чувства като крал. Ако дамата му е студена в леглото, той бързо губи интерес към нея, смятайки, че прави всичко както трябва, и проблемът всъщност е неин.

Всъщност и двамата са виновни. Причината невинаги се крие в жената, тя може да бъде:

– Несигурност в леглото (неопитността играе голяма роля);

– Той е твърде уверен в действията си, но точно от това жената невинаги се нуждае;

– Предишните му партньорки са били лесни за довеждане до оргазъм, така че той не полага много усилия;

Как да превърнем скучния секс в удоволствие?

Решаването на този проблем е доста по-лесно, отколкото може да изглежда на пръв поглед. Необходимо е да го накарате да разбере, че поведението му не е точно това, от което се нуждаете. Това трябва да се направи много деликатно, тъй като има голям риск да развалите всичко.

Мъжете са много уязвими по този въпрос. Невъзможно е да се говори директно за действията, които не са ви харесали или за бездействието. Това може да предизвика обратна реакция и следващия път, в най-критичния момент, той просто „няма да успее“, тъй като на подсъзнателно ниво губи усещането за мъж.

Три изненадващи неща, които дразнят мъжете в леглото

Вместо да посочвате недостатъци, по-добре му кажете кои от неговите ласки или пози са по-приятни. Препоръчително е да привлечете вниманието му към това по време на секс. Всичките му усилия трябва да се третират с търпение, може да му отнеме малко време, за да научи по-добре всички начини за доставяне на възхитителни оргазми и на двамата.

Много е важно, след правене на любов, да направите комплимент и да благодарите на мъжа. Резултатът няма да закъснее, следващия път той ще положи повече усилия, така че любимата му да получи максимално удоволствие.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
10969 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
а

2023.08.07 | 14:14

1
Имаше един филм с Парис Хилтън. Голямо дръво се оказа, а е супер сладурана. И ежача беше готин, стара се, лиза я половин час но тя остана безмълвна.

Добави коментар

Водещи новини