Три изненадващи неща, които дразнят мъжете в леглото

  • 27 юли 2023 18:32

  • 10865
  • 0
Три изненадващи неща, които дразнят мъжете в леглото
© Freepik

Сексът е мястото, където буквално и метафорично се разголваме. То е уязвимо пространство и за някои мъже понякога може да се усеща почувства като ходене по минно поле.

Кои са най-големите притеснения за господата в леглото?

1. Винаги трябва да бъде този, който инициира секса

Господата желаят понякога жената до тях да ги отменя в заявката за размяна на ласки. Те искат партньорките им да ги хванат за пениса без никакво предупреждение, докато мият чиниите или гледат любимия си сериал. Мъжете нямат нужда от финес, стане ли дума за секс.

Мъжете разкриват какво точно искат в леглото

2. Тревожат се дали ще издържат достатъчно дълго, за да задоволяват партньора си

Това вероятно е едно от нещата, които си помислихте, че може да са в този списък, когато за първи път прочетохте заглавието. Клише е, но е истина. Мъжете са силно загрижени за своите пениси и сексуално представяне, когато става въпрос за интимност между чаршафите. Най-често срещаните притеснения по темата са дали членът им е достатъчно голям, дали издържат достатъчно дълго и дали жената, с която се споделят се забавлява и чувства ли се дълбоко удовлетворена от представянето му.

Задължителните неща, които жената иска в секса

3. Да имат жена до себе си, която не се възприема за секси

Това е най-изненадващото от трите неща, свързани с ниското самочувствие на мъжете в леглото. Много господа казват на половинките си, че са най-красивото човешко същество на планетата, но те не им вярват. Един приятел неотдавна ми сподели, че със съпругата си са женени повече от 13 години. И въпреки че той самият няма толкова високо сексуално желание, все още получавал твърда ерекция всеки път, когато я вижда да се прибира от работа. Тормозеше се, че тя не се вижда през неговите очи и че често му отказва секс заради това, че не се чувства комфортно в кожата си. За това голяма вина имат списания, билбордове и телевизионни реклами, които казват на жената всеки ден, че не е достатъчно красива, или достатъчно слаба, или каквото и да е достатъчно. Ако вашето момиче изпитва несигурност в своята сексапилност, може от време на време да пишете любовни писма, да помагате на партньорката си да преминава през сексуални блокове и да я насърчавате да се чувства по-комфортно с тялото си чрез продължителна мастурбация, пише "Струма".

Последвайте канала на

Теодора Павлова
10865 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини