Ексадвокат на Тръмп разкри мръсни тайни

Бившият адвокат на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския Майкъл Коен е разкрил мръсните тайни на политика, съобщи британският в. Дейли мейл.

Юристът е написал книгата "Истината за истинския Доналд Тръмп". В нея авторът е заявил, че е бил свидетел на оргия, при която сексуалните партньори са уринирани един върху друг. Коен не е посочил кога точно е станал очевидец на перверзните сцени с участието на сегашния стопанин на Белия дом, но е заявил, че това е станало в нощен клуб в столицата на хазарта Лас Вегас.

Коен също е заявил, че е спасил Тръмп от развод. "Той на няколко пъти кръшна на Мелания Тръмп, но аз прикрих изневерите му", е написал още авторът на мемоарите.

Ексадвокатът е посочил още, че той лично е участвал в създаването на засекретен канал за комуникация между Тръмп и руския държавен глава Владимир Путин.

На този етап от нито първото семейство на САЩ, нито от администрацията на президента не са коментирали книгата на юриста.

Да припомним, Коен е работил с Тръмп от 2017 до 2018 г. През 2018 г. Коен е бил осъден на три години затвор и лишен от правото да упражнява адвокатската професия. Той е бил признат за виновен във финансови машинации и лъжесвидетелстване.  

През май  2020 г. бившият адвокат е започнал да излежава присъдата си в домашни условия. Затворът, където той е изтърпявал наказанието си, е имало много случаи на коронавирусната инфекция.

Майкъл Коен: Тръмп е расист и мошеник

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

18+

още

Анкета

Бихте ли уголемили устните си?

Бихте ли уголемили устните си?

Избрано от Интернет