Майкъл Коен: Тръмп е расист и мошеник

  • 27 февруари 2019 14:10

  • 1272
  • 2
Майкъл Коен: Тръмп е расист и мошеник
© Getty Images/Guliver (архив)

Бившият адвокат на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския Майкъл Коен ще заяви днес пред Конгреса, че президентът е "расист" и "мошеник", който предварително е знаел, че сайтът за разкрития "Уикилийкс" ще публикува очернящ материал за съперничката Хилъри Клинтън, предаде Ройтерс.

Това се посочва в проектостановището на планираното изслушване на Коен. В него той ще каже още, че Тръмп е ръководил преговори за имотен проект в Москва, въпреки че вече е бил участник в президентската надпревара и публично е обявил, че няма бизнес интереси в Русия.

В текста на изказването пред Камарата на представителите Коен нарича Тръмп "расист", "мошеник" и "измамник", съобщава БНР.

Тръмп наредил на бившия си адвокат да плати 130 000 долара на порноактрисата Сторми Даниълс, за да покрие аферата им, която била в нарушение на финансовите правила за президентската кампания. Коен трябвало и да излъже за случая първата дама Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил

Президентът се опита междувременно да се дистанцира от Майкъл Коен преди изслушването му.

"Коен бе само един от многото, които ме представляваха (за съжаление)", написа в Туитър Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския. Той лъже, за да намали присъдата си, отбеляза държавният глава. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1272 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.02.27 | 16:58

1

Не е далновидно който и да е да се "задява" с бившия си адвокат...

к

2019.02.28 | 13:32

2

Е, зависи дали можеш да заповядваш на хора в униформи или анонимно черни костюми да правят неща за националната сигурност ... Интересно адвоката инфаркт ли ще получи или ще скочи от някой прозорец.

Добави коментар

Водещи новини