Испанската кралица Летисия слагала рога на Фелипе със зет си

  • 07 декември 2023 15:34

  • 5742
  • 4
Испанската кралица Летисия слагала рога на Фелипе със зет си
© Gettyimages

Секс скандал разтресе испанската кралска корона. Бившият зет на кралица Летисия, Хайме Дел Бурго, твърди, че е имал афера с Нейно величество, преди да се ожени за сестра й Телма Ортис Рокасолано.

Твърдението идва от книгата на Хайме Пеньофиел „Летисия и аз“, която ще излезе през февруари 2024 г. В нея Дел Бурго обяснява, че имал афера с Летисия след сватбата с крал Фелипе VI през 2004 г.

През 2012 г. Хайме Дел Бурго сключва брак със сестрата на Летисия Телма Ортис, но само две години по-късно двойката се разделя. Сега предприемачът твърди, че е имал връзка с кралицата - когато тя вече е била с крал Фелипе VI, предаде БТВ.

Коронацията на Чарлз Трети е част от еволюцията на съпругата му Камила

Според британския вестник "Таймс", в своя вече изтрит пост, Дел Бурго публикува селфи, на което е Летисия. Брюнетката, която наистина много прилича на испанската кралица, си прави селфи в огледалото, докато държи другата ръка на корема си и изглежда бременна. Твърденията се разпространяват и от сайта на братанското авторитетно издание "Телеграф". Испанската преса също коментира историята.

Ако това е Летисия, снимката трябва да е направена преди раждането на дъщеря ѝ Леонор през 2005 г. или дъщеря ѝ София – през 2007 г.  Дел Бурго твърди, че шалът, с който тя е загърната, е негов.

Дел Бурго твърди, че кралицата му е изпратила снимката с коментар към нея „Любов. Нося твоя шал. Сякаш те чувствам до себе си. Той се грижи за мен. Той ме пази. Броя часовете, докато се видим отново. Обичам те“.

Доколко тези твърдения отговарят на истината?

Според някои от световните медии Дел Бурго, който е напуснал испанското кралско семейство, просто иска да се върне в светлината на прожекторите. Със сигурност обаче твърденията му вливат голямо количество отрова към кралското семейство.

Седмици по-рано Хайме Пеняфиел публикува книгата „Летисия и аз“, в която Дел Бурго прави още разкрития. В него той описва кралицата като своята голяма любов. През 2002 г. двамата били на вечеря в ресторант в Мадрид. Тогава Летисия му казала, че е с друг мъж.

Дел Бурго знае, че това е Фелипе. Година по-късно настоящата кралица се сгодява за тогавашния престолонаследник, а сватбените камбани бият през 2004 г.

Предприемачът твърди, че в нощта преди сватбата през май с Летисия са се срещнали тайно отново в Мадрид. „Тя ме хвана за ръката и ме попита защо никога не съм ѝ предложил брак“, казва Дел Бурго.

„Нищо не отговорих. Подкрепях я, доколкото можех, в решението ѝ. Последното нещо, което тя ми каза, преди да се сбогуваме, беше: „Никога не ме напускай!“

Дел Бурго твърди, че двамата са продължили да се срещат и след това, а той я е посъветвал да пази романса им в тайна.

Изтривайки поста си, Дел Бурго не отрича нищо.

От двореца са категорични, че няма да коментират слухове.

В книгата „Летисия и аз“ Хайме твърди, че Летисия му прошепнала, че го обича през 2010 г., докато лежали в хамак до басейна в дома ѝ.

След това Дел Бурго твърди, че двамата с кралицата са „предприели стъпки напред, за да получат свободата си“ – търсели правни съвети и недвижими имоти в Съединените щати. Дори се твърди, че са искали да имат дете с помощта на сурогатна майка в Лос Анджелис.

Въпреки това, през август 2011 г., според Хайме, Летисия внезапно прекратила връзката им, когато му се обадила и казала: „Не можем да продължим да се виждаме“.

На следващата година той се жени за по-малката сестра на Летисия Телма Ориц и през 2012 г. двойката се премести в Ню Йорк, за да започне брачния си живот.

През 2014 г. обявяват раздялата си.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5742 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2023.12.08 | 08:02

4
Браво ,значи е здрава! Болните хора не се ебът
Лена на Киро и Миро

2023.12.07 | 16:46

2
Е, поне не са имали общо, ротационно б.е.б.е като Лена на Киро и Миро. Тези неща се случват и по нашите ширини но поне Миро получи зам. председателски пост за да си мълчи - не че беше за дълго ама .... Това да "напарапетиш" някого не е испанско изобретение

2023.12.07 | 17:56

3
Точно !!

2023.12.07 | 15:59

1
ХАХАХАХАХАХААХАХАХХ :)

Добави коментар

Водещи новини