Пак закопчаха Александра Богданска

  • 27 октомври 2022 12:01

  • 4616
  • 2
Пак закопчаха Александра Богданска
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Родната инфлуенсърка Александра Богданска отново се оказа приклещена от служителите на градска мобилност, които за пореден път поставиха скоба на автомобила й. Богданска подозира, че общинските служители я преследват, след като за пореден път закопчаха колата й в центъра на София.

"По традиция всеки път, когато отида до офиса, идват тези мили момчета и ми слагат скоба", казва тя, като сподели неволите си с феновете в стори в Instagram и показа мъжете, закопчали червеното й спортно возило.

"Защо го правите всеки път това. Ей, така да си лафим", попита Богданска служителите на столичната градска мобилност, а те й отговориха, че досега не са я срещали и че в миналото други мъже са поставили скоба на автомобила и. "Докато не се изредите всички, няма да се успокоите", констатира тя.

Алекс Богданска и Дани Петканов се събраха за странна годишнина

"За 30 секунди точно и видях как ми поставят скоба. Не е справедливо към мен", оплака се Богданска.

Феновете вече не могат да изброят колко пъти красавицата е била санкционирана за неправилно паркиране. Вече няколко пъти Богданска се обяснява в мрежите за поставените скоби. През май колата на инфлуенсърката беше закопчана непосредствено след завръщането й от почивка в Гърция, а този месец заради объркан регистрационен номер, при изпращането на съобщение за платено паркиране.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
4616 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.27 | 12:50

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Ицко

2022.10.27 | 12:17

1
Няма как, щом си толко тъпа ще спонсорираш общината и това е.

Добави коментар

Водещи новини