Алекс Богданска и Дани Петканов се събраха за странна годишнина

  • 17 октомври 2022 11:12

  • 1882
  • 2
Алекс Богданска и Дани Петканов се събраха за странна годишнина
© Инстаграм
Слушай новината Слушай новината

Раздялата на вече бившето семейство Петканови трябва да бъде за пример за всички родни ВИП-ове. Двамата обявиха по цивилизован начин, че ще се развеждат, като не оставиха никакъв шанс за интерпретации и лъжливи новини по медиите.

Нещо повече - двамата са запазили добрите отношения помежду си и го демонстрираха преди часове. А поводът е повече от странен - годишнина от онези ринопластика, направила носовете им най-известните носове в републиката.

Дани Петканов в лют скандал с жена на столичен булевард, заплашиха го с бой

За срещата се похвали Лудия репортер, който качи снимка на двамата с лекаря, извършил операциите. Дани Петканов е категоричен и днес - доволен е от интервенцията! 

"Най-хубавото нещо, което според мен, човек може да направи, когато има някакъв комплекс е да приеме себе си такъв, какъвто е и да осъзнае, че важността, която придаваме на комплексите си е многократно по-висока от това, което другите хора виждат. Те не виждат реално нашия комплекс, а по-скоро усещат несигурността у другия, породена от комплекса", разсъждава Петканов.

Моделката беше доста по-обрана онлайн. Тя сподели стори със снимката и лаконично написа, че е минала една година от ринопластиката. За Богданска часовете преди тази среща със сигурност са били по-вълнуващи. В профила си тя се похвали с букет от толкова много рози, че вероятно само този, който го е поръчал, знае колко на брой са, пише каналът Vbox7.

Последвайте канала на

Novini.bg
1882 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
а в рашистан

2022.10.17 | 12:15

2
Путин се напикава здраво в леглото всяка вечер, а понеделник, сряда и петък и се насира обилно.
PaulaFox

2022.10.17 | 11:29

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини