Ани Хоанг алармира за страшна измама с името на Люси Иларионов

  • 02 октомври 2022 11:06

  • 6866
  • 7
Ани Хоанг алармира за страшна измама с името на Люси Иларионов
© Facebook
Слушай новината Слушай новината

Режисьорът Людмил Иларионов - Люси стана поредна жертва на фалшиви профили в социалните мрежи, които спекулират с името му и заблуждават негови приятели. 

Броени дни преди рождения си ден Люси разбра каква е силата на фалшивите профили и колко лесно могат да бъдат заблудени хората. Изпита го на гърба си, а половинката му Ани Хоанг реши да внесе яснота. 

Във "Фейсбук" има няколко профила на известния режисьор, но всички те се оказаха фалшиви. Така преди няколко дни приятелите на Люси в мрежата били информирани, че има рожден ден на 24 септември. И се започнали едни честитки и поздравления, че главата на Иларионов гръмнала. 

Джулиана Гани неволно разкри пола на бебето

А всъщност рождения му ден е на 26 септември, но фалшивите профили явно не знаят този факт и са подвели много негови приятели и познати. 

"Тези профили и всички останали са фалшиви. Люси Иларионов няма профили във Фейсбук и в Инстаграм И още нещо... Рожденият му ден не е на 24, а на 26.09", поясни певицата Ани Хоанг, която за разлика от любимия си, е доста активна в мрежата.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
6866 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2022.10.02 | 15:32

5
ШИЗИ надежда дойчева, че откъде да знаеш че не си по грозен и по голем мангал от грозния софка маринова мангал.

2022.10.02 | 15:32

7
nadejda-doicheva - Не съм ли много грозна циганка и с гадна циганска мутра. ЧЕ погледни ме чрез гугъл търсачо . Снимки, клипове, видеоклипове. ================ надежда дойчева - Не съм ли много грозна циганка и с гадна циганска мутра. Че погледни ме чрез гугъл търсачо . Снимки, клипове, видеоклипове.

2022.10.02 | 15:32

6
................................................................................................................................................ !!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин и фотошоп ресурс е прекалила.
Ху кеърс

2022.10.02 | 14:10

4
Да това беше важна новина.Сега ще отида на Илиенци да и честитя рождения ден на китайското джудже и БГ прасето.

2022.10.02 | 14:06

3
Кой е тоз?
Sarbeca Z

2022.10.02 | 12:53

2
Ква ку.рвенска муцуна
PaulaFox

2022.10.02 | 11:31

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини