Джулиана Гани неволно разкри пола на бебето

  • 26 септември 2022 17:19

  • 28972
  • 3
Джулиана Гани неволно разкри пола на бебето
© Инстаграм
Слушай новината Слушай новината

Само преди седмица плеймейтката Джулиана Гани обяви в социалните мрежи, че чака второто си дете от полицая Теодор Гецов. Верните ѝ последователи бяха меко казано шокирани от тази новина, тъй като по всички снимки Джулката изглежда в същата страхотна форма, а и буквално не се спира и постоянно пътува.

Джулиана Гани е бясна на клюки по свой адрес

Малко преди това една снимка, която напомня на току-що бракосъчетани хора, разбуди медиите, но плеймейтката опроверга слуховете за женитба. 

Неведнъж родната силиконка е споделяла, че иска да има дъщеря. След обявяването на бременността си Джулката често пита последователите си в Instagram какво смятат, че ще бъде второто ѝ дете. Този път бъдещата майка е решена да направи парти за разкриване пола на бебето, но без да иска Гани предварително се изпусна, че ще бъде майка на втори син, пише каналът Vbox7.

Преди броени дни Джулиана качи снимка на половинката ѝ Теодор и сина ѝ Давид. По всички изглежда, че двамата доста се харесват, но хейтърите не спят и веднага реагираха на този мил кадър.  „Това е много грозно, детето си има баща и дали ти го обичаш или не – няма никакво значение.  После се оплакваш, че разни моралисти те съдят.“ 

Плеймейтката не пропусна да отговори на това откровено мнение, но за жалост се изпусна и с важната новина за пола на бебето: „ Важно е кой го гледа и се грижи за него. Теодор обожава Давид и още повече, че е и баща на неговото братче“. 

Последвайте канала на

Теодора Павлова
28972 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Stamatis

2022.09.27 | 09:05

3
Възхвала на мастията! То за други нормални жени няма дума, за уруспийте даже и със снимки! Има хора, оито ги уважават и се интересуват от разгулният им живот!
Мери

2022.09.26 | 21:21

2
Коя е тая изобщо.
Сърбеца

2022.09.26 | 18:56

1
Противна ненаситна ку.рва дано пометне !

Добави коментар

Водещи новини