Алисия си прави сочно бразилско дупе

  • 19 юни 2012 06:32

  • 3745
  • 4
Алисия си прави сочно бразилско дупе
©

Фолк певицата Алисия  ще се тунингова отново. След като направи пластични операции на гърдите, носа и скулите си, идва ред и на дупето.

Певицата съвсем скоро ще се сдобие със сочно бразилско дупе, като за целта ще се подложи на специална интервенция, съобщават в. "България Днес".  За целта в клиниката за пластични операции ще й поставят специални силиконови подплънки. Самата операция е безболезнена, прави се с пълна упойка  и пациентът може да си тръгне от болницата часове  след края на процедурата. Подплънките изцяло следват извивките на тялото и няма начин да се разместят, уверяват лекарите.

Целта на АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия е да си възвърне апетитните си форми. Певицата отслабна рязко след като бащата на сина й Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб я изостави заради плеймейтката Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3745 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
НЕ

2012.06.21 | 13:47

4
Страхотна новина, но в това време някои точат трионите да обзлесят Витоша и да я бетонират като Слънчев Бряг, вдигайки цените петкратно за ски и лифтове. Време е да кажем НЕ.
Злобил

2012.06.21 | 13:24

3
БЛАГОДАРЯ ВИ Д-Р ЕНЧЕВ. ВИЕ ЩЕ МЕ НАПРАВИТЕ ДА ИЗЛГЕЖДАМ ОЩЕ ПО-ГОЛЯМО КУРВЕ!
Жоре, де си?

2012.06.21 | 10:04

2
Жорето ще я оправи тази
!

2012.06.21 | 08:16

1
Тази спортува и има добро телосложение,а това е поредната измислица,която чета за нея.Пълни глупости!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини