Гери-Никол наду устни до пръсване

  • 15 февруари 2021 14:19

  • 28531
  • 1
Гери-Никол наду устни до пръсване
© instagram

Гери-НиколГери-НиколГери-Никол Николаева Георгиева, по-известна като Гери-Никол, е българска поп и R&B наду джуки, за да зарадва новия си точно за празника на влюбените. В последните публикации из социалните мрежи на изпълнителката на „Кутия, пълна с тайни" се виждат силно набъбнали устни.

Фенове веднага коментираха в социалните мрежи, че новите устни на Гери-НиколГери-НиколГери-Никол Николаева Георгиева, по-известна като Гери-Никол, е българска поп и R&B предизвиквали страх у тях. Някои дори с псевдозагриженост се кахърят да не би добре надутите джуки на певицата да вземат и да се пръснат баш когато не трябва

Трети отбелязват, че досега тя бе известна като Голямата дупара по едноименния й хит, но вече щели да й викат и Големите джуки или пък направо Голямата дупара с големите джуки.

Фенка, явно с познания по козметика, коментира: „Силен акцент за прекалената козметична намеса е горната устна, която е значително по-обемна спрямо долната. Дълбоката чупка, образувана по средата, е поредният знак, че е време Гери-НиколГери-НиколГери-Никол Николаева Георгиева, по-известна като Гери-Никол, е българска поп и R&B да cи почине от процедурите за уголемяване на устата“.

Гери-Никол се целува с Осипова на скандален фолк купон

Въпреки задължителния сякаш в подобни случаи хейт мнозина от феновете й пък отбелязват, че Гери-НиколГери-НиколГери-Никол Николаева Георгиева, по-известна като Гери-Никол, е българска поп и R&B с новите си устни е придобила една по-съвременна визия, като някои от най-големите звезди отвъд океана. Повечето почитатели поздравяват любимката за смелия ход й и казват едно „Браво". Но и има такива, които я предупреждават да не прекалява, че да не заприлича на бургаското Барби, както стана известна Андреа Иванова, сложила си твърде много силикон в устата и гърдите, пише "Телеграф".

Що се отнася до гаджето, фенове призовават още Гери-НиколГери-НиколГери-Никол Николаева Георгиева, по-известна като Гери-Никол, е българска поп и R&B най-накрая да разкаже повече за него, да каже дали наистина е ММА боец и дали наистина е най-добрият приятел на бившия й.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol)

Novini.bg
28531 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2021.02.16 | 10:00

1
сигурно мето се крие в индонезия, затова тя ходи там

Добави коментар

Водещи новини